Hangi şirketten akaryakıt alıyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Solenza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi şirketten akaryakıt alıyorsunuz?

• Shell

Oy: 161 36.8%
  • Opet

Oy: 133 30.4%
  • BP

Oy: 35 8.0%
  • Petrol Ofisi

Oy: 39 8.9%
  • Türkpetrol

Oy: 4 0.9%
  • Total

Oy: 31 7.1%
  • Elf

Oy: 0 0.0%
  • Full

Oy: 11 2.5%
  • Akpet

• Aytemiz

Oy: 7 1.6%
  • Starpet

• Lukoil

Oy: 8 1.8%
  • Alpet

Oy: 1 0.2%
  • Petline

• Bpet

Oy: 2 0.5%
  • Turkuaz

• United

• Ready

• Kadoil

Oy: 2 0.5%
  • Diğer(Lütfen Belirtiniz)

Oy: 4 0.9%

• Kullanılan toplam oy
    438
cuma lukoil'den aldık valla her zaman shell kullanıyordum ama shell'den güzel geldi bana motor çalışması ve performans olarak :)

total'den alıyorum cogunlukla mazotu bazende opetten :eyv

shell bp opet petrol ofisi dahil olmak üzere çoğunda şube müdürlüğü yapmış ve şuan haLâ opette görev yapan arkadaşım ürün test verilirini gösterdiğinden beri opete kilitim. yolda kalma korkusuyla bile opete kadar gidip ordan aldığımı bilirim.

opet istasyonundan yakıt alamadıysam başka istasyondan yakıt aldıysam rollinge bile çıkmıyorum.

tabiki benim yaptığım gayet gereksiz bir durum çoğu firma kaliteli, bu sadece benim opetin özellikle temizliği ve lavaboları sayesinde gözümde oluşan kalitesininde büyük etkisi var.

​opet

Full'den alıyorum şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadım

Genelde opetten gecende full petten aldım ama sorun yasamadım iyiydi... Bazende shellde ama mecbur kalmadıkça evimin yanından opetten alırım :eyv

bikaç kere po dan aldık araba arıza verdi egzozla alakalı bir problem oldu :( cekmiyodu bir yeri tıkanmıstı fakat unutdum :(:( sonrada sıfırıyla değiştirildi ondan beri hep shell den ve bartındayken hep aynı pompadan alınıyor :eyv

opet kullandım bu zamana kadar ama bundan sonra shell diyeceğim

Geri