22 Ocak 2015 #21 Htmakina Hakkı TAM, , Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Nis 2013 Mesajlar 9,332 Tepkime puanı 527 Puanları 113 Yaş 59 tazcan44' Alıntı: Abi güzel günlerde eskitmen dileğiyle hayırlı olsun.. Genişletmek için tıkla ... Burakboyter' Alıntı: Iyi gunlerde kullan Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler dostlar.
tazcan44' Alıntı: Abi güzel günlerde eskitmen dileğiyle hayırlı olsun.. Genişletmek için tıkla ... Burakboyter' Alıntı: Iyi gunlerde kullan Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler dostlar.
22 Ocak 2015 #22 ROADFOX Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı, Başkan Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 12,738 Tepkime puanı 530 Puanları 113 Yaş 56 Hakkı abi sahi hoparlör ne var makinada?
22 Ocak 2015 #23 Htmakina Hakkı TAM, , Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Nis 2013 Mesajlar 9,332 Tepkime puanı 527 Puanları 113 Yaş 59 ROADFOX' Alıntı: Hakkı abi sahi hoparlör ne var makinada? Genişletmek için tıkla ... Henüz bakamadım ama büyük bir ihtimalle orjinal hoparlörler var. Sağ arka patlak zaten değiştireceğim. O zaman belli olur hoparlörlerin ne olduğu.12 3
ROADFOX' Alıntı: Hakkı abi sahi hoparlör ne var makinada? Genişletmek için tıkla ... Henüz bakamadım ama büyük bir ihtimalle orjinal hoparlörler var. Sağ arka patlak zaten değiştireceğim. O zaman belli olur hoparlörlerin ne olduğu.12 3
23 Ocak 2015 #24 ROADFOX Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı, Başkan Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 12,738 Tepkime puanı 530 Puanları 113 Yaş 56 Htmakina' Alıntı: Henüz bakamadım ama büyük bir ihtimalle orjinal hoparlörler var. Sağ arka patlak zaten değiştireceğim. O zaman belli olur hoparlörlerin ne olduğu.12 3 Genişletmek için tıkla ... eğer değişmesi gerekiyorsa senin bana baktığınqwx-ploidleri fena halde tavsiye ediyorum hem fiyat hem performans açısından
Htmakina' Alıntı: Henüz bakamadım ama büyük bir ihtimalle orjinal hoparlörler var. Sağ arka patlak zaten değiştireceğim. O zaman belli olur hoparlörlerin ne olduğu.12 3 Genişletmek için tıkla ... eğer değişmesi gerekiyorsa senin bana baktığınqwx-ploidleri fena halde tavsiye ediyorum hem fiyat hem performans açısından
23 Ocak 2015 #25 Htmakina Hakkı TAM, , Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Nis 2013 Mesajlar 9,332 Tepkime puanı 527 Puanları 113 Yaş 59 ROADFOX' Alıntı: eğer değişmesi gerekiyorsa senin bana baktığınqwx-ploidleri fena halde tavsiye ediyorum hem fiyat hem performans açısından Genişletmek için tıkla ... Zamanı geldiğinde tavsiyeni fena halde dinleyeceğim o zaman.qw
ROADFOX' Alıntı: eğer değişmesi gerekiyorsa senin bana baktığınqwx-ploidleri fena halde tavsiye ediyorum hem fiyat hem performans açısından Genişletmek için tıkla ... Zamanı geldiğinde tavsiyeni fena halde dinleyeceğim o zaman.qw