Hakkı Abimize Hediyemizi Verdik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayirli Olun Hakki Abim , Güle Güle Kullan :eyv :eyv

Teşekkür ederim Tayfun kardeşim. :eyv

Hakkı abi, aparatın montaj klavuzu için mail adresini kolega35 nickli arkadaşımıza mesaj atarmısın...

Güle, güle güzel günlerde neşeli şarkılar dinleyip, beraber mırıldanman dileklerimle.:eyv

Hakkı abi, aparatın montaj klavuzu için mail adresini kolega35 nickli arkadaşımıza mesaj atarmısın...

Dün akşam aracın modelini ve teybin modelini mail atmıştım ama, istiyorsa tekrar atabilirim. Ayrıca her şey için tekrar teşekkürler.:eyv

Güle, güle güzel günlerde neşeli şarkılar dinleyip, beraber mırıldanman dileklerimle.:eyv

Teşekkürler dostum, Allah herkese neşeli ve huzurlu yolculuklar nasip etsin.qw

Abi hayirli olsun güzel günlerde kullanman dilekleriyle düşünenlerin de yüreğine sağlik olsun ben bile sevindim :)

iste rfc iste aile aklina gelen ve emehi gecen herkeze tesekkurler abiler harikasiniz haberimiz olsaydi biz de bi parca tuz atardik ama farketmez ha siz ha biz Hakki abim gule gule kullan insallah

Abi hayirli olsun güzel günlerde kullanman dilekleriyle düşünenlerin de yüreğine sağlik olsun ben bile sevindim :)

Sağolasın kardeşim, daha iyisi sizlerin olsun inşallah.:eyv

iste rfc iste aile aklina gelen ve emehi gecen herkeze tesekkurler abiler harikasiniz haberimiz olsaydi biz de bi parca tuz atardik ama farketmez ha siz ha biz Hakki abim gule gule kullan insallah

Teşekkürler Burak'cım. qw

Abi güzel günlerde eskitmen dileğiyle hayırlı olsun..

Geri