Hak Etmiş Diyenler Parmak Kaldırsın !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hak etmiş mi ?

• Kullanılan toplam oy
    54
f77dc6a96165f80f60f914d02a527295.jpg

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adam olan zaten o hareketi yapmaz arabaya spreyle not bırakmak yerine o egzoz sökülüp gereği yapılsa bi derece daha etkili olurdu diye tahmin ediyorum bu uygulama bu ayıya hafif kalmış yani:))

Az bile yapmış kendisi engelli olsa ne derdi acaba duyarsız şahsiyetlere hadlerini bildirmek lazım :mad:

Okuzluge okuzlukle cevap vermis
Polise ihbar edilse yalis park dan cezasini yerdi ama soyle bi durumda var bazi sorumsuz memur arkadaslarinda boyle durumlari es gecmesi soz konusu
Kisacasi arkadas garantiye almis isini boyamis kapiyi iyi etmis ben bu tur konulara dikkat ediyorum ben aracimin icinde sicacik 5 dakka daha park yeri arasam bi sikinti olmaz fakat tekerlekli sandalyesinde bu sogukta teker ceviren bi engelli abimiz kardesimiz icin bu durum gercekten bi iskence olurdu boyle dusunmek lazim
Iste engelli vatandaslarimizin engelli olduklarini yuzune vuran biziz engelleri biz cikariyoruz karsisina onlarin dikkatli olmak lazim.

Avrupanın bir çok yerinde vatandaşlar bunları yapıyor artık

​Kesinlikle hak etmiş, yapanın elleri dert görmesin.:bravo

Arabayı oraya park eden haksız olabilir; fakat bir düzen içinde yaşıyoruz. Hukuk sistemi diye bir şey var. Herkes kafasına göre ceza kesmeye kalksa vay ülkenin haline. Trafiğe şikayet etmesi kafiydi.

Bu yazıyı yazan kişi mala zarar verme suçunu işlemiş. Umarım bulunmuş ve cezalandırılmıştır.

TCK MADDE 151. - (1) Başkasının taşınır veya taşınmaz malını kısmen veya tamamen yıkan, tahrip eden, yok eden, bozan, kullanılamaz hâle getiren veya kirleten kişi, mağdurun şikâyeti üzerine, dört aydan üç yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.

Son düzenleme:
Hatalı park yapan uyarılmayı ve ceza almayı elbette haketmiştir. Ancak aracına zarar vermek de kimsenin hakkı değildir. Suçu suçla cezalandıramazsınız.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hatalı park yapan uyarılmayı ve ceza almayı elbette haketmiştir. Ancak aracına zarar vermek de kimsenin hakkı değildir. Suçu suçla cezalandıramazsınız.

Arabayı oraya park eden haksız olabilir; fakat bir düzen içinde yaşıyoruz. Hukuk sistemi diye bir şey var. Herkes kafasına göre ceza kesmeye kalksa vay ülkenin haline. Trafiğe şikayet etmesi kafiydi.

Bu yazıyı yazan kişi mala zarar verme suçunu işlemiş. Umarım bulunmuş ve cezalandırılmıştır.

TCK MADDE 151. - (1) Başkasının taşınır veya taşınmaz malını kısmen veya tamamen yıkan, tahrip eden, yok eden, bozan, kullanılamaz hâle getiren veya kirleten kişi, mağdurun şikâyeti üzerine, dört aydan üç yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.
Arkadaşlara hak veriyorum
Dalgınlığına gelmiş olabilir

Kaldı ki aracı yanlış yere park etmek bir suç değil. Buna karşılık mala zarar verme eylemi ise TCK'da bir suç olarak düzenlenmiş.

Geri