Hak Etmiş Diyenler Parmak Kaldırsın !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hak etmiş mi ?

• Kullanılan toplam oy
    54

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
Duyarsız bir sürücü aracını engellilerin kullandığı kaldırım inişine aracını park edip gitmiş, vatandaşın birisi de gelmiş kapısına sprey boyayla bu park ettiği yerin ne olduğunu yazmış, sizce bu yapılanı hak etti mi etmedi mi ?

10858543_10152902398682622_4140696471083811266_n.jpg

Duyarsız insan çok. Park ederken nereye park ettiklerine dikkat etmiyorlar.iyi yapmışlar...

Kızanlar çıkabilir belki ben de çok sinirlenirim böyle salak park yapanlara polisi çok aramışlığım var, egm uygulmasını da aktif kullanırım hatta kızdıklarım gibi olmamak için 5dk park yeri aramışlığım da vardır ama biraz kendimizi o adamın yerine koyalım. 0 arabamızın kapısına bu yapılsa çok sinirleniriz de mi? Şahsen ben o adamı bulsam zıbartırım.

Daha kolay yolları var ara 155i gelsinler yazsınlar cezayı çeksinler arabayı.

Araba şöförü bi mallık yapmış ama boyayan da ayrı bi mal. Çok sinirlendim valla

Tamam şöforun yaptığı yanlış ama bu şekilde bi uygulama daha yanlış gerçekten böyle şeylerin sonu adam öldürmeye bile varabilir mazallah :)

Oradan inemeyen bir engellinin ne kadar uğraştığını düşünürsek bence haketmiş.Ama bi yandan da sofor ne kadar hatali da olsa arabanin o hale gelmesi biraz fazla olmuş sanki [emoji20] İyi tarafından bakarsak artık o adam ömrü boyunca yasak yerlere arabasını park etmeyecektir daha dogrusu park etmeye cesaret edemeyecektir [emoji2]

155 i arayınca maalesef gelen giden olmuyor. Ben çok aradım. Bir süre sonra kaale bile almıyorlar. Siz de vageçiyorsunuz zaten...
Az bile yapmış. Bir de bakın şu videoya...

Olayı bilmeyenler için yazayım. Tamamen gerçektir. Kesinlikle kurgu falan değildir.

155 i arayınca maalesef gelen giden olmuyor. Ben çok aradım. Bir süre sonra kaale bile almıyorlar. Siz de vageçiyorsunuz zaten...
Az bile yapmış. Bir de bakın şu videoya...

Olayı bilmeyenler için yazayım. Tamamen gerçektir. Kesinlikle kurgu falan değildir.
Bu daha iyiymiş [emoji1]

Sürücü hak etmiş ama araca da bu yapılmaması gerekmektedir . Aracın lastıklerın havasını indirmek ve bir not yazmak

Kendimi o an için engellinin yerine koydum , ben oradan geçecem ve bu muhteremin yüzünden geçemiyorum ..O saatten polisi arasam ne olur ? zaten gelse bile bir şey yapmazlar.Bu aracı oraya park eden adam hiç gün yüzü görmediyse bile ehliyet kursuna gitti , sınava girdi vs vs ..O aracın oraya park edilmyeceğini çok iyi biliyor ama umuru değil.O zaman sonucuna katlanacak.
Benim iş yerimin önünde 2 dönüm otopark olarak kullandığımız alan var , ve bir tanede hemen dibimizde rampa var.Oraya araç park ettiği zaman çektiriyorum , herhangi bir motorsuz taşıt girip çıkabiliyor her an..10 kişinin 9 tanesi ben buralardayım , yakındayım , bir denize bakıp çıkacam diye çekmek istemiyor , her gün kavga ediyorum.Küsüp bir daha gelmemekle aklı sıra tehdit eden müşteriler oluyor.Gelme diyorum .. Bu tip adamların gereği yok.Herkes birbirinin haklarına saygılı olmalı.Bazen orman kanunları böyle hayvanlar için gerekiyor.

Tankı kullanan adam muhtemelen belediye başkanı... :)

Geri