- Konuyu Başlatan
teşekkürler herkeze sagolun arkadaşlar yenilikleri hep beraber paylaşacagız burada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevgili kardeşim çok teşekkür ederim. sayende çok değerli bir bilgiye daha ulaştık. Benim araçta 2007 makyajlı kasa faz2 , bende gündüz led yapmıştım ; ama bu hattan silikon led geçirebilmek için farın görünmeyen kısmından yaklaşık 50krş ebatında delik açıp silikon tarz led yerleştirmiştim. haliyle farları sökmüştüm. Farları da sökmek için malum ön tamponu aşağı indirmek gerek. yani sırf bu işlem için 1 gün uğraşmıştım. bilseydim beyaz led ampulle bu hattın gündüz farına dönüştüğünü bu kadar zahmet çekmezdim. Ama yeni yapacaklara çok iyi referans oldu. Bu arada aldığın ampullerin satıldığı site link verebilirmisin ? Led Ampulü merak ettim.teşekkürler herkeze sagolun arkadaşlar yenilikleri hep beraber paylaşacagız burada
daha önce ki mesajınızda belirtmişsiniz bunları zaten.benim anlatmak istediğim yada sormak istediğim çok çeşitli led modelleri var.netteki herhangi bir sitede sizin aldığınızın veya benzerinin resmi varsa paylaşırmısınız die rica ediyorum.teşekkürlerTeşekkürler arkadaşlar .aldigim bir site yok maslak sanayiden aldim 35 tl şaşi ampül diye geçer normal ampüller uymaz alirken dikkat edin bide cin mali almayin alman malini tercih edin