- Konuyu Başlatan
halletim yusuf abi resim yükleden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
orjinal farlar yusuf abi sadece ampüllerini degiştirip led ampül taktım o kadar .arka tarafa altına sigara jelatini koydum koydum bali ile yapıştırdım jelatiniKardeşim eline sağlık. gayet güzel olmuş. resimlerde gayet net. Ön fardaki kaşı sen nasıl yaptın ? yani gayet başarılı. Farın bu kuşağına çipli led mi ? Birde aklıma gelmişken ; biliyorsunuz bizim araçların arka sisleri fabrikasyon tek tarafta. Arka farları görünce aklıma geldi. Farın içinde sis lamba hazır. ufak bir kablo çekmiştim diğer sis olan arka fardan. Ama ön farın çok güzel olmuş. birde arka deflektörlere led yerleştirirken altına ne malzeme koydun ? onları merak ettim.
Yani farlardaki park ampulleri değiştirip led ampul takınca mı farların ortasından geçen şerit bu şekilde aydınlandı. Eger öyle ise Valla ben bu bölgeye elastik led yerleştireceğim diye göbeğim çatladı ; farın karşıdan görünmeyen kısmından delik açtım sırf bu yüzden. Koca ön tamponu aşağı indirdim. Eğer bu kadar işlem kolaysa kardeşim makyajlı kasa scenicler kesin kaşlı gündüz far yaparlar. Ayrıca tebrik ederim kardeşim beyin bedava. sigara jelatin süper bir fikir. Fikrinize bayıldım. Ben audi tarzı led yapan bir vatandaşta aleminyum folya bant görmüştüm. o yüzden sordum. bravo kardeşim.orjinal farlar yusuf abi sadece ampüllerini degiştirip led ampül taktım o kadar .arka tarafa altına sigara jelatini koydum koydum bali ile yapıştırdım jelatini