Tesisat vs vardır lakin sistem kapalıdır,iyi bir servis cotech i sorunu çözer esasında...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Parkları yakınca mı yanıyor? Eğer öyle ise ben orjinallerde olduğu gibi olsun istiyorum. Park/Far açık iken yanmasın, kapalı iken yansın... Çok mu şey istiyorum
Tesisat vs vardır lakin sistem kapalıdır,iyi bir servis cotech i sorunu çözer esasında...
fuat 0532 468 78 15
Bu numarayı arayın. Yarım saatte işleminizi çözecek. Garanti dışı kalmayacak aracınız. Ben 1 yılı aşkın süre önce yaptırdım gayet sorunsuz.
Arkadaş İstanbul'dan. Aracınızın olduğu yere geliyor tamponlar sökülmeden olması gereken tesisat kablosunu döşüyor. Ve orjinalden farkı olmuyor.Çok temiz işçiliğide var.Nasıl yani biraz bilgi verir misiniz?
Arkadaş İstanbul'dan. Aracınızın olduğu yere geliyor tamponlar sökülmeden olması gereken tesisat kablosunu döşüyor. Ve orjinalden farkı olmuyor.Çok temiz işçiliğide var.
Bana göstermişti olayı. Yazılım Fluence yazılımı olduğundan menüde iptal seçeneği yok.Farlar yanınca sönüyor sadece.Farların içindeki sokette olması gereken bir kablo yok. Sadece oraya o kabloyu yerleştirdi birde röle gibi birşey taktı sorun halloldu.Çokta güzel oldu.Hmm bende yazılım ile alakalı zannettim. Fakat olması gereken dediğiniz tesisat zaten döşeli? Tesisat var yani fakat aracın yazılımından dolayı aktif edemiyoruz olay bu... Sanırım sizin arkadaşta o gündüz farı tesisatına başka bir yerden elektrik alıp normal parklar, farlar filan yandığında devreden çıkan bir sistem yapmış olabilir.
Bana göstermişti olayı. Yazılım Fluence yazılımı olduğundan menüde iptal seçeneği yok.Farlar yanınca sönüyor sadece.Farların içindeki sokette olması gereken bir kablo yok. Sadece oraya o kabloyu yerleştirdi birde röle gibi birşey taktı sorun halloldu.Çokta güzel oldu.
fuat 0532 468 78 15
Bu numarayı arayın. Yarım saatte işleminizi çözecek. Garanti dışı kalmayacak aracınız. Ben 1 yılı aşkın süre önce yaptırdım gayet sorunsuz.