Güncel harita ve video izlemek

Serserigönlüm12

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba
clio 2014 1.5 tourch paket aracımı 2.el olarak aldım. Medianav Cihazımın sürümü 7.0.5 md
Aslında 4.01 olması gerekiyormuş servise sordum. Benden önceki sahibi dışardan yükseltme yapmış. Harita desen 2012 haritası millattan kalma. Ben güncel harita ve video izlemek istiyorum. Cihaza zarar vermeden nasıl hallederiz. Yardımcı olmak isteyen arkadaşlardan cevap bekliyorum.

bende uzun zamandır bunun cevabını bekliyorum diğer konulara yazdım ama nedense bu forum sitesinde sorularıma cevap bulamıyorum. umarım bu başlığa bi bilen yazarda bizde aydınlanırız.

Bende cevap bekliyorum 2012 icon paket

Zannedersem bilen yok herhalde. Medianav 1 bide 2 varmış. Benimki 1 olarak geçiyo. Yani 4.0.1 gibi bi sürüm son sürümmüş. 2 olan evo larada 9.1.3 son sürümmüş. Eee bende şuanda 7.0.5 var. Acaba 9.1.3 üde kabul edermi. Cihazı ağırlaştırı mı çökertirmi bilemedim .

Arkadaşlar merhaba
clio 2014 1.5 tourch paket aracımı 2.el olarak aldım. Medianav Cihazımın sürümü 7.0.5 md
Aslında 4.01 olması gerekiyormuş servise sordum. Benden önceki sahibi dışardan yükseltme yapmış. Harita desen 2012 haritası millattan kalma. Ben güncel harita ve video izlemek istiyorum. Cihaza zarar vermeden nasıl hallederiz. Yardımcı olmak isteyen arkadaşlardan cevap bekliyorum.
özele bak

bende uzun zamandır bunun cevabını bekliyorum diğer konulara yazdım ama nedense bu forum sitesinde sorularıma cevap bulamıyorum. umarım bu başlığa bi bilen yazarda bizde aydınlanırız.
özele bak

forum eskisi kadar aktif değil maalesef. facebook kullanıyorsanız clio turkey ya da clio türkiye grupları var ya da procar camera sayfası var. sorununuzun çözümü o sayfalarda :)

Medianav1 max. 7.0.5 MD sürümüne kadar güncellenebiliyor diye biliyorum. Ben de forumdaki konudan 7.0.5 MD'ye güncellemiştim ve öyle kullanıyorum. (2013 clio).

Aynı konuda bir de versiyon düşürme dosyası paylaşılmıştı ama galiba o dosyayı çalıştırabilen veya eski sürüme geri dönebilen olmadı. Bir kaç kişi 7.0.5 MD sürümünde sorun yaşayıp medianavı kilitleyip serviste veya formdan birilerine ulaşıp hallettiğini söylemişti.

Galiba bundan önce video izlenebilen sürüm 4.0.3'tü. O sürüm daha güzeldi. 7.0.5 MD'de menü görseli falan daha güzel ama alışana kadar 4.0.3'e göre saliselik yavaşlık hissediliyor. Sonrasında ona alışıp bir şey hissetmiyoruz.

Geri