Güncel En iyi Servis Bilgisi Ankara

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sinann24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sinann24

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selamlar arkadaşlar Güncel olarak müşteri odaklı en iyi ankarada kim yetkili servistir bakım zamanım yaklaştı bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Ankarada sanırım bütün servisler en iyi :)

Mais ankara

Neye göre mais ? İLK BAKIMDA Ne kadar ücret çıkardılar ? GİBİ sorulara cevap verebilirmisin rica etsem

Konunun takibindeyim, Ankarada renault olarak hiç servise girmedim,

NET GRUP'u önerebilirim, iki aracımın da bütün bakım, onarım, sorun v.s. işlemlerini orada yaptırıyorum bu güne kadar olumsuz bir konu yaşamadım. Müşteri/kullanıcı memnuniyeti odaklı çalışıyorlar, pratikler, yapılan işlemleri anında görme gözlemleme imkanınız da var. Özelden mesaj atarsanız yardımcı olacak konularda ayrıntılı bilgi verebilirim.

MAİS ankara

İlk bakım KAÇ LİRA fiyat aldınız ben AKBAK 540 lira fiyat aldım ankarada ?

Geçen sene Şaşmaz da Görgülü Kardeşler e götürmüştüm. Araç 1,2 joy - 2015. 400 küsür bir rakam çıkmıştı, ilk bakımdı. Sabahtan gittim öğlene hazırdı araç.

Geçen sene Şaşmaz da Görgülü Kardeşler e götürmüştüm. Araç 1,2 joy - 2015. 400 küsür bir rakam çıkmıştı, ilk bakımdı. Sabahtan gittim öğlene hazırdı araç.
Isim acildi aracim ariza vermisti ankaradaki butun servisleri aradim hepsi en erken 2 gun sonra bakabiliriz derken gorgulu o gun icinde halletti isimi oglen verdim aksam aldim araci. Neyse memnun kaldinizmi derseniz servis iste. Arac bakimlarimi genelde sanayide yaptiriyorum.
Heryer doluyken gorgulu neden bostu? Bilmiyorum belki hizmet kalitesi digerlerine gore kotudur belki sanayinin ortasinda bulundugundan konumdan kaybediyordur. Fakat Araci teslim alirken yazili olarak ilerisi icin sorun yaratacak hicbirsey yok denildi aracin basina gittim teslim etmeden once usta sacma sapan seyler siraladi yok surasinda su olabilir burasinda bu olabilir diye. Sen sonra getir bunlarada bi bakalim istersen modunda gecti konusma tabi bi sonraki geliste ya arabayi onarima sokacan yada ariza tespiti icin para vereceksin. Simdi niye bakamadiniz dedim madem oyle dedigimde siz bu sikayetle basvurmadiniz biz sizi uyariyoruz dediler. Anahtarimi aldim cektim gittim.

Yakıt dediğin yakılır

Geri