12 Nis 2012 #11 babyolog Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Hocam elinize sağlık süper görünüyor Peki nasıl söktünüz, yoksa üstünden mi yaptınız?
12 Nis 2012 #12 DEMİRTAS Bilgi Girilmemiş Sırıtmayan tamamlayan işlerden yanayım![/QUOTE' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
12 Nis 2012 #13 ncb48 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Kas 2011 Mesajlar 876 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Renaultolog' Alıntı: Hocam elinize sağlık süper görünüyor Peki nasıl söktünüz, yoksa üstünden mi yaptınız? Genişletmek için tıkla ... evet katılıyorum nasıl yaptığınız biraz anlatabilirseniz kısaca bende kaplama uygulamak istiyorum aracın yan çıta kapı kolu ve aynalara..
Renaultolog' Alıntı: Hocam elinize sağlık süper görünüyor Peki nasıl söktünüz, yoksa üstünden mi yaptınız? Genişletmek için tıkla ... evet katılıyorum nasıl yaptığınız biraz anlatabilirseniz kısaca bende kaplama uygulamak istiyorum aracın yan çıta kapı kolu ve aynalara..
12 Nis 2012 Konuyu Başlatan #14 ressam58 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Şub 2011 Mesajlar 249 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 46 ncb48' Alıntı: evet katılıyorum nasıl yaptığınız biraz anlatabilirseniz kısaca bende kaplama uygulamak istiyorum aracın yan çıta kapı kolu ve aynalara.. Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar üstünden yaptım sökmeden dikkatli bir şekilde çakmakla hafif ısıtarak yapıştı zaten.
ncb48' Alıntı: evet katılıyorum nasıl yaptığınız biraz anlatabilirseniz kısaca bende kaplama uygulamak istiyorum aracın yan çıta kapı kolu ve aynalara.. Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar üstünden yaptım sökmeden dikkatli bir şekilde çakmakla hafif ısıtarak yapıştı zaten.
12 Nis 2012 #15 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 yan çıtalar çok yakışmış hayırlı olsun....
12 Nis 2012 #16 babyolog Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 ressam58' Alıntı: Arkadaşlar üstünden yaptım sökmeden dikkatli bir şekilde çakmakla hafif ısıtarak yapıştı zaten. Genişletmek için tıkla ... Ben sökmeden yapabileceğimi sanmıyorum Olmazsa servise sorarım nasıl sökülüyor diye söker kendim yaparım
ressam58' Alıntı: Arkadaşlar üstünden yaptım sökmeden dikkatli bir şekilde çakmakla hafif ısıtarak yapıştı zaten. Genişletmek için tıkla ... Ben sökmeden yapabileceğimi sanmıyorum Olmazsa servise sorarım nasıl sökülüyor diye söker kendim yaparım
12 Nis 2012 #17 16-UğUR-55 Uğur Kaymak, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Eki 2010 Mesajlar 2,572 Tepkime puanı 2 Puanları 0 BU yaptıüın uygulamayı bende yapıcaktım ama siyah renkli Bir MST de gördüm baktım çok sırıtıor sadece aynaları kaplayacağım bende.
BU yaptıüın uygulamayı bende yapıcaktım ama siyah renkli Bir MST de gördüm baktım çok sırıtıor sadece aynaları kaplayacağım bende.
13 Nis 2012 Konuyu Başlatan #18 ressam58 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Şub 2011 Mesajlar 249 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 46 16-UğUR-55' Alıntı: BU yaptıüın uygulamayı bende yapıcaktım ama siyah renkli Bir MST de gördüm baktım çok sırıtıor sadece aynaları kaplayacağım bende. Genişletmek için tıkla ... Uğur tabiki siyah arabada gri renk kötü durur fakat bizimki beyaz olduğundan gümüş gri benim düşüncem tamamlayıcıdır.
16-UğUR-55' Alıntı: BU yaptıüın uygulamayı bende yapıcaktım ama siyah renkli Bir MST de gördüm baktım çok sırıtıor sadece aynaları kaplayacağım bende. Genişletmek için tıkla ... Uğur tabiki siyah arabada gri renk kötü durur fakat bizimki beyaz olduğundan gümüş gri benim düşüncem tamamlayıcıdır.
13 Nis 2012 Konuyu Başlatan #19 ressam58 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Şub 2011 Mesajlar 249 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 46 Ayrıca tüm BURSASPOR lu kardeşlerimizi Sivasspor taraftarı olarak canı gönülden kutluyorum.YOLUNUZ AÇIK OLSUN İNŞALLAH!!!!
Ayrıca tüm BURSASPOR lu kardeşlerimizi Sivasspor taraftarı olarak canı gönülden kutluyorum.YOLUNUZ AÇIK OLSUN İNŞALLAH!!!!
13 Nis 2012 #20 Burak Aslan Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Ara 2011 Mesajlar 290 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yakışmış iyi günlerde kullanın