GT Line ile Sevgiler!!!

BU SORUNUN cevabını en iyi siz bilirsiniz neden 1.6 dci almadınız daha gelmedi çok merak ediyorum bu soruyu :)

Şimdi bu Gt Line serileri İthal. Türkiye'de değil yani. Ondan araç sıkıntısı var. Öncelikle EDC şanzıman düşündüm. Sedef Beyazı vardı aynı özellikler ama gelmesi epey zaman alacaktı. Ötv'de değişti malunumuz. Gözüm yemedi açıkcası zamanı. Full donanım olarak bu araç vardı ve onda karar kıldım. 1.6 130 bg test ettim. Sahiden çok güzel ve seri. Ancak fulu değildi ve de siyah renkti. Ondan bunda karar kıldım. Bakalım artık hayırlısı. Tabiki fiyat farkını da unutmamak lazım.

Hoş geldin. Keyifli forumlar. :eyv

Bu arada tekrardan herkese teşekkür ederim. Özelikkle aile ambiansı yaratılması çok hoşuma gitti. Umarım bir gün görüşürüz. Aracın fotoğraflarını soranlar ise daha aracı almadım. Bugün ruhsat işlemleri bitiyor. Sanırım yarın elimde olur o zaman ekleyeceğim muhakkak.

Hoşgeldin Alper, aracında hayırlı olsun

Hoşgeldiniz keyiflii ve aktif forumlar dilerim:eyv

​Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar.:eyv

Hoşgeldiniz, merakla bekliyoruz fotoğrafları :)

Şimdi bu Gt Line serileri İthal. Türkiye'de değil yani. Ondan araç sıkıntısı var. Öncelikle EDC şanzıman düşündüm. Sedef Beyazı vardı aynı özellikler ama gelmesi epey zaman alacaktı. Ötv'de değişti malunumuz. Gözüm yemedi açıkcası zamanı. Full donanım olarak bu araç vardı ve onda karar kıldım. 1.6 130 bg test ettim. Sahiden çok güzel ve seri. Ancak fulu değildi ve de siyah renkti. Ondan bunda karar kıldım. Bakalım artık hayırlısı. Tabiki fiyat farkını da unutmamak lazım.
anladım teşekkürler gerçekten merak ediyorum 1.6 yı alanlar olacaktır inş hayırlı olsun aracınız kazasız belasız.

Hoşgeldiniz

hoşgeldiniz keyifli forumlar

Geri