Clio 4 icon dan clio 4 gt line a faz 2

Bugün aracımı teslim aldım inanılmaz atak bir araç eco mod acikken dahi... suspansiyonlar bana icon a göre daha sert yapıda ama sonumleme yapısı daha iyi gibi geldi belki de lastiklerden dolayı olabilir Michelin diğer aracımda pirelli p zero lastik mevcuttu tabii jantlarim her iki arac da da 17 inc belirtmek isterim tabii ki lastik yanaklari ince yapida oldugundan araçlar gergin. ses izolasyonu bayağı iyi rüzgar sesi almadım gt line sanırım icon dan bir kat daha konfor odaklı gibi ama tam emin olamadım birkaç gün sonra fikirlerim netleşir şimdilik bu kadar arkadaşlar resimleri yakında paylaşacağım ancak nasıl paylaşacağım konusunda bir fikrim yok foruma resim ve video eklemek sanırım bayağı zahmetli olsa gerek ne yaparsam yapayım bir türlü resim ve video paylaşmadım iyi forumlar...

Hocam hayırlı olsun aracınız. Foto yüklemek için google dan resim yükle diye aratıp herhangi bir siteye yükledikten sonra direct link dediğimiz linki kopyalamanız ve forum üzerindeki "insert image" yazan icona basarak linki oraya yapıştırmanız yeterlidir.

Facebook profilinizde bir albüm oluşturup oradan kopyala yapıştır yaparak bizimle resimleri paylaşabilirsiniz.
Paylaşımı herkese açık olarak işaretlemeyi unutmayın...:eyv

Fotografları malesef yüklemedim hala ama araç gerçekten icon donanımdan sonra dediğiniz üzere seviye atlattı desem yeridir...

Geri