Clio 4 GT Line

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kalipso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fotoğraf çekme fırsatınız oldumu?
birde y.dısındakı testlerde izlediğimiz gibimi dış görüntüsü ?
jant spoiler tamponlar vs ?

arkadaşlar bu ilk değil ki abim renault bursa fabrikasında çalışıyor ve daha önce de yurtdışına gönderdiğimiz araçların orta seviyesine biz burda full olarak biniyoruz demişti. bizi hala 3.sınıf ülke olarak görüyorlar ne yazık ki :(

Fotoğraf çekmedim ama çok net diyebilirim ki, tamponları ve aynaları değiştirilmiş ve 17" jant eklenip bir de ayıp olmasın diye o meşhur atlas maviyi koymuşlar. Daha da toplu iğne kadar fark yok icon'dan...

Yarın Renault bayisine gideceğim. Eğer orada araç varsa birkaç fotoğraf çekmeye çalışacağım.

Pazar günü yapacağımız piknikte Clio GT Line test aracı olarak hazır bulunacak arkadaşlar, dileyen test yapabilir...:eyv

Aykutum şaşırma benim beklediğim bir olaydı ve nitekim dediğim de çıkmış oldu işte :eyv

Bugün gittim fakat araç yoktu ellerinde.

Konuyu pek hortlatmak istemiyorum ama yeni konu açmaktansa burdaki başlıktan sorayım dedim.
Gtline ön arka tampon ve marşpiyel getirtmek istesek servisten tahmini ne kadar fiyat alırız ?

Konuyu pek hortlatmak istemiyorum ama yeni konu açmaktansa burdaki başlıktan sorayım dedim.
Gtline ön arka tampon ve marşpiyel getirtmek istesek servisten tahmini ne kadar fiyat alırız ?

Abartiyosun diyebilirsin ama satip gtline almak daha mantikli olur :p

Bu konuyu gordugum iyi oldu bizimkilere gtline aldirmayi dusunuyordum okuduktan sonra vazgectim bir tampon farkli diye alinmaz bence baska fark varmi ? Abilerim kardeslerim

Geri