GPS Araç takip sistemi tavsiye & Yorum

Son düzenleme:
Piranha Araç Takip Sistemi ATS-911

(Peşin Fiyatına 9 Taksit, KDV DAHİL 399 TL. Montaj Ücretsiz, Turkcell SIM Kart Takılı Kullanıma Hazır Araç Takip Sistemi)

• Navigasyonun Liderinden "SIM kartı içinde kullanıma hazır" araç takip sistemi
  • Türkiye'de tasarım ve üretim
  • 81 ilde ücretsiz montaj
  • Turkcell SIM kart takılı kullanıma hazır sistem
  • 7/24 uydudan takip sayesinde hırsızlığa karşı aracınız güvende
  • Hem masaüstü bilgisayarınızdan hem de Ücretsiz Android &Apple uygulamaları ile cebinizden tabletinizden aracınızı takip edebilirsiniz.
  • Aracın çalınması durumunda uzaktan motor kapatabilme ve yeniden çalıştırabilme*
  • Aile Koruma: Aracınızın belirlediğiniz bir hız limitinin üzerine çıkması durumunda (mail veya SMS ile) alarm verme
  • Çekici İhbar: Park halindeki aracınızın çekilmesi durumunda (mail veya SMS ile) alarm verme
  • Aracınız rölantide uzun bekleme yapılması durumunda (mail veya SMS ile) alarm verme
  • Haritada bölge tanımlama yapıp, tanımlanan bölge içine araç giriş veya çıkışlarında (mail veya SMS ile) alarm verebilme
  • Aracınızın çalışma, park ve mola süresini günlük raporlama
  • Aracın yaptığı her sefere ait süre ve km bilgisi
  • Yakıt tasarrufu ve şoför sürüş performans artışı
  • Geçmişe yönelik aracın konum ve hız bilgisi otomatik raporlama
  • Filo yönetimine uygun profesyonel raporlama ve analiz sistemi
  • Araç takip cihazınızı eğer filonuzda kullanacaksanız. Cihazı araca taktıktan sonraki şoförlerin performansına inanamayacaksınız. Daha yumuşak bir sürüş ve yakıt tasarrufu ile hem aracınızı hem de cebinizi koruyun.
  • Araç takip cihazının sökülmesi durumunda (mail veya SMS ile) alarm verme
  • Acil durumlar için araç içine gizlenebilir panik butonu*
  • Telemetri sistemine uygun aparatlar takabilme: Isı-nem ölçüm sensörü, Kapı açılma sensörü, Şoför tanıma sistemi, OBD
  • 2 Yıl garanti
*Bu özellikleri sağlayan aparatların montajları isteğe bağlıdır.

2 Yıldan Sonraki Kullanım Ücretleri
Araç takip sisteminizi 2 yıl boyunca herhangi bir ek ücret ödemeden kullanabilirsiniz. 3. Yıldan itibaren aylık KDV DAHİL 10 TL (12 Ay) tahsil edilecektir. Bu bedele yazılım kullanım, sunucu arşivleme, iletişim giderleri (SIM Kart Kullanım) ve teknik destek dahildir.

araç takip;Araçların iş dışı kullanımının önüne geçerek; rölantide gereksiz yere çalışmalarını, ani hızlanmaları, yavaşlamaları, savrulmaları ve hız yapılmasını kontrol ederek kötü araç kullanımını engeller. Böylece yakıttan önemli oranda tasarruf sağlar.

araç takip sistemi kullanmak istiyorum ama biraz daha detaylı bilgiye ihtiyacım var

Bu sistemin araçta neden olacağı sorunların maliyetini karşılama konusunda destek olunuyormu. Araç elektrik/elektroniksel olarak garantiden çıkıyor sonuçta bu sistem kurulduktan sonra

bence araç takip sistemi yeni nesil araçlarda zorunlu olmalı büyük kolaylık

araç takibinde şirket ile özel takip arasında ne kadar fiyat farkı oluyor

araç takip sistemini şirkete yaptırmak biraz daha maliyeti ama güvencesi oluyor diye biliyorum

araç takip sistemi kullanmak istiyorum ama biraz daha detaylı bilgiye ihtiyacım var

bence araç takip sistemi yeni nesil araçlarda zorunlu olmalı büyük kolaylık

araç takibinde şirket ile özel takip arasında ne kadar fiyat farkı oluyor

araç takip sistemini şirkete yaptırmak biraz daha maliyeti ama güvencesi oluyor diye biliyorum
Aynı ıp adresinden ve aynı bilgisayardan giriş yapıyorsunuz ve şirketinize ait gizli link veriyorsunuz, bu kurallara aykırı...!

zaten ne hikmetse hepsi aynı anda üye olmuş ve ilk mesajları bu konuya, hem de gizli linkli :)) :))

Geri