GPS Araç takip sistemi tavsiye & Yorum

Öncelikle geçmiş olsun Allah (c.c) Bir daha göstermesin inşallah. Benim sizlere önereceğim sistem Arvento Araç takip sistemi bununla aracınızı hem takip eder hem depo miktarını hem uzaktan durdurmayı araç içi ses kaydı görüntü kaydı yapabilirsiniz daha bir çok özelliği var isteğinize göre, şu an fiyatları tam olarak bilmiyorum ama her istediğiniz özellik ücrete tabidir, bununla birlikte turkcell veya diğer operatörlerden gps hattı almanız gerek.(Benim tavsiyem Turkcell :D )

Montajı ile birlikte hic yoktan tahmini bi fiyat cikartirsan cok makbule geçersin

Toplam 1 cihaz 1000 1500 tl arası değişir buda istediğiniz özelliğe bağlı, artı gps Hat ücreti.

Tuzluymuş biraz ama şart , teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.

Toplam 1 cihaz 1000 1500 tl arası değişir buda istediğiniz özelliğe bağlı, artı gps Hat ücreti.

Teşekkürler kardeşim, aslında ilk satınalma maliyeti haricinde her ay ne kadar vereceğimiz daha önemli. bu konuda bir bilgi verir misin?

Teşekkürler kardeşim, aslında ilk satınalma maliyeti haricinde her ay ne kadar vereceğimiz daha önemli. bu konuda bir bilgi verir misin?

Geçen senenin fiyatları yıllık 100 dolar cihaza,50 lira(maksimum) gps hattına diye biliyorum

çok pahalıymış. 1000-1500 lira cihaza verip bir de her ay 100 dolar+50tl yaklaşık 250 lira ki bu da yıllık 3.000 tl eder.
sadece lokasyon belirleyici cihazlara yönelmek daha mantıklı sanırım, en azından bizim araçlar için :eyv

çok pahalıymış. 1000-1500 lira cihaza verip bir de her ay 100 dolar+50tl yaklaşık 250 lira ki bu da yıllık 3.000 tl eder.
sadece lokasyon belirleyici cihazlara yönelmek daha mantıklı sanırım, en azından bizim araçlar için :eyv
Yanlız Mesajı dikkatli okursanız cihaza yıllık 100 dolar vericeksiniz aylık olan sadece gps hattının ücreti..

50tlden yıllık 600tl eder 200tl civarıda yıllık cihaza 800 e geliyor yıllık hmm :/

Evet farketmemişim, yine de yıllığa vurunca kasko kadar bir ücrete tekabül ediyor.

Peki bu aylık 17 lira gibi ücret alanların sistemleri nasıl acaba? cihaz fiyatları da 300 lira civarı. gps hattı yerine sanırım a-gps kullanan chiplerle sağlıyor olmalılar.
kapalı bir yere girdiklerinde hat falan kesiliyordur. :/ bu sistemler hakkında bilgisi olan varsa paylaşırlarsa iyi olur.

Edit: Sitemize sponsor olunmadan satış yapılamamaktadır.

Geri