Gösterge Kendi Kendine Değişiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bergio34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bergio34

Kayıtlı Üye
06-Ankara
Merhabalar geçenlerde Clio Techno Esprit Alpine gsr2 araç aldım. Önceki modellere göre hayalet ekran biraz daha büyümüş. Fakat arabaya bindiğimde bazen kadrandaki şekil değişiyor bunu yaşayan oldu mu? Fotoğraftaki gibi redline beliriyor ve çizgiler oldukça kaba bir şekilde görünmeye başlıyor fakat normalde böyle değil. Olduysa nasıl geri eski haline çevireceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz? (ilk hali ve diğer halini de fotoğraflara ekledim.)

Ekli dosyalar

• PHOTO-2024-11-01-17-57-09.webp
    PHOTO-2024-11-01-17-57-09.webp
    30.6 KB · Görüntüleme: 24
  • WhatsApp_Image_2024-10-05_at_22.58.10[1].webp
    WhatsApp_Image_2024-10-05_at_22.58.10[1].webp
    72.3 KB · Görüntüleme: 24
  • Beğen
Tepkiler: taner_bg81
Hocam benim paket Equilibre. Ekran sizinkinden farklı ancak benim hayalet ekran da değişiyıor. Bazen ortalama yakıtı gçsteriyor bazen aracın km sini gosteriyor. Trip olayı da yok. Aracı 2 saat kullanma geçilen mesafeyi sıfırlıyor

Hocam benim paket Equilibre. Ekran sizinkinden farklı ancak benim hayalet ekran da değişiyıor. Bazen ortalama yakıtı gçsteriyor bazen aracın km sini gosteriyor. Trip olayı da yok. Aracı 2 saat kullanma geçilen mesafeyi sıfırlıyor
hocam o normal direksiyon üstündeki oklardan seçmeniz lazım istediğiniz bilgiyi

BEnimde aracım 2024 espirit alpine. Aynısını bende yaşıyorum. Arabayı ilk aldığımda sağdaki resim gibiydi. Sonra bir gün çalıştırdığımda soldaki gibi oldu. Aylar sonra kendi kendine gene 2. Resme döndü ama uzun sürmedi. Bende bir türlü geri getiremedim.
Bunun haricinde bende birşey sorayım size. 2 gün önce fark ettim. Aracın havalandırma sistemini komple kapadığımda direksiyonun altından acayip bir soğuk hava geldiğini fark ettim. Bacakları üşütecek kadar. Sizde var mı böyle bir problem.

BEnimde aracım 2024 espirit alpine. Aynısını bende yaşıyorum. Arabayı ilk aldığımda sağdaki resim gibiydi. Sonra bir gün çalıştırdığımda soldaki gibi oldu. Aylar sonra kendi kendine gene 2. Resme döndü ama uzun sürmedi. Bende bir türlü geri getiremedim.
Bunun haricinde bende birşey sorayım size. 2 gün önce fark ettim. Aracın havalandırma sistemini komple kapadığımda direksiyonun altından acayip bir soğuk hava geldiğini fark ettim. Bacakları üşütecek kadar. Sizde var mı böyle bir problem.
hocam dediğiniz probleme dikkat etmedim birazdan arabayla çıkıcam o zaman dikkat ederim dediğiniz probleme. kadranlarla alakalı bi çözüme ulaşırsanız lütfen paylaşın deli etti beni.

Geri