Gösterge Kendi Kendine Değişiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bergio34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ne zaman

ne zaman aldınız hocam arabayı ben ekimde aldım heralde güncel değil sistem ben aldığımda gsr2 araçlar yeni gelmiş sayılırdı
Muhtemelen yurt dışı kadran takılmış ama bugün verdim servise düzeltecekler muhtemelen

hayret bir şey ya eğer ekranınız fabrika çıkışıysa ben de servise gittiğimde söyleyeceğim bende neden bu özellik yok diye aynı aracı satıyorlar özellikleri farklı

.

BEnimde aracım 2024 espirit alpine. Aynısını bende yaşıyorum. Arabayı ilk aldığımda sağdaki resim gibiydi. Sonra bir gün çalıştırdığımda soldaki gibi oldu. Aylar sonra kendi kendine gene 2. Resme döndü ama uzun sürmedi. Bende bir türlü geri getiremedim.
Bunun haricinde bende birşey sorayım size. 2 gün önce fark ettim. Aracın havalandırma sistemini komple kapadığımda direksiyonun altından acayip bir soğuk hava geldiğini fark ettim. Bacakları üşütecek kadar. Sizde var mı böyle bir problem.
hocam merhabalar dediğiniz soruna kendim bir çözüm buldum direksiyon ayarını azıcık bile kendinize doğru çekerseniz hava şıp diye kesiyor isterseniz bir deneyin.

Hocam merhaba çözüm bulabildiniz mi ?Bende de aynı sorun var.
hocam sizin kadran fabrika çıkışı mı bende harita yok

Geri