*Gökhan42 - 42 CSZ 60 Megane 1- 2.0 RXT Son halleri :)

sport yazısı bence de pek uymamış. Onun dışında araç maşlalahı var çok çok güzel.
megane 1 leri pek sevmeyen ben, hoşuma gitti araç yani. :)

sport yazısı bence de pek uymamış. Onun dışında araç maşlalahı var çok çok güzel.
megane 1 leri pek sevmeyen ben, hoşuma gitti araç yani. :)

Megane 1 sevmeyen biri olarak begendiysen o zaman demekki araba harbiden guzel :) tesekkurler

maasallah..

maşşallah.. abi ön farlara arka stoplara folyoyu nerede kaça yaptırttın yoksa kendmi yaptın

maşşallah.. abi ön farlara arka stoplara folyoyu nerede kaça yaptırttın yoksa kendmi yaptın
eski sanayde Erdallar otocam var Sor bulursun Tam hatırlamıyorum ama herhalde toplamda 50 TL tutmustu normal film veya folyo değil far için özel bi malzeme kalın.. goruntuyude pek engellemiyor.. Renk secenegide cok

bundan once farları içten kendim karartmıştım Ama kucuk bi kaza yaptm sag far kırılınca yenı farları acmadan dıştan yaptım
önceki hali buydu
far1h.jpg

simdide
69029528.jpg

Son düzenleme:
maşallah diyelim nazar değmesin :)

güncelll...

aracın maşallahı var kazasız belasız güzel günlerde kullanın =)

bu arada eski aracımla aynı plaka olması da beni duygulandırdı =) ismimin baş harflerini temsil ediyor Cem Serkan Zafer qw

neden hihi
aracın maşallahı var kazasız belasız güzel günlerde kullanın =)

bu arada eski aracımla aynı plaka olması da beni duygulandırdı =) ismimin baş harflerini temsil ediyor Cem Serkan Zafer qw

guzelmis.. ben konyada Aynı plakayı gordum [MENTION=2115]croman[/MENTION] Burakla beraber gordum benım kı CSZ 60 gordugumuz araba CZS 60 tı :)

güncel işte hehe

Geri