Koltuklar tertemiz olmuş,güle güle kullan kardeşim...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi Peder Beyi 2.0'a İkna Edemedik Benzim 5 Lira Olunca Adam Bir Yakıtından Tırsıyor Bir Vergisinden, Birde 1 Tane Elektrikli Dikiz Aynasının 500 Lira Olduğunu Öğrenince Başlarım Megan'ına 2.0'ına Dedi hihi
Katlanır değil ki onlar , benim aynalar 500 TL değil Katlanırları pahalı ama
Kardesim herkes o kadar titiz değil ben aldıgımda sigara yanıkları vardı arka koltukda minder koymustum Renk atmıstı bide.. Bugun yarına klımda derken kaldı sofor koltuguda dikislerden yırtılmaya baslamıstı.. Keske orijinali duzgun kalsaydı ama kalmamıstı işteValla kılıf işine karşıyım . Ben kirletmeyecem de sattığım adam mı kirletecek ?
Maşallah .
Sagolasn.. Amin Cumlemiz kazasız belasız binelimBu arada CSZ'nin maaşallahı var kazasız belasız kardeşim
Vergi 123 TL LPGde benim gibi Makascı Redline'ci birine göre de dip gazda 35 kurus yakan araba ( babam binince 22 TLlik gazla 112 km yol gitmisti kmde 19.6 kr hesaplamıstım :aytuğ) Aynası katlanmıyor ama ısıtmalı Buzu falan cözüyor içerden kumanda ediliyor Bende alırken baya zorlandım babamı ikna edemedim.. 1.4 R19 omrumu yemisti. Babama 19'un anahtarını verdim ben bidaha binmicem dedim Zor ikna oldu ama 1 kere uzun yola cıktı 250 km yol yaptı geldi Cok afedersiniz bugune kadar bosuna essege binmisiz iyiki almıssın bu attan beter deve resmen dedi su anda o da bende cok memnunuz herseyiyle CSZ'den.. Satmayıda hic ama hic dusunmuyorum . Kullanan bilir..Abi Peder Beyi 2.0'a İkna Edemedik Benzim 5 Lira Olunca Adam Bir Yakıtından Tırsıyor Bir Vergisinden, Birde 1 Tane Elektrikli Dikiz Aynasının 500 Lira Olduğunu Öğrenince Başlarım Megan'ına 2.0'ına Dedi hihi
TesekkurlerGüzel olmuş, güle güle kullanın
Sagolasın Mustafa abi..Koltuklar tertemiz olmuş,güle güle kullan kardeşim...
Valla kılıf işine karşıyım . Ben kirletmeyecem de sattığım adam mı kirletecek ?
Maşallah .