Arkadaşlar o sesler benim arabamda da mevcuttu. Ama bu konuyu okuyunca herkeste olduğunu anladım. Ben sorunu giderdim bilginize. Sizlerinde böyle sorunlarınız olduğunu bilseydim fotoğraf çeker nasıl yaptığımı anlatırdım. Bu seferlik tarif etmekten başka çarem yok sanırım.
Hız göstergesinden gelen ses için, gösterge üzerinde ki plastik parçayı kendime doğru arkadan hafif kaldırarak çektim ve parça yerinden çıktı. En arka taraftaki tırnakların üzerine ıslak mendil sardım ve diğer geçen tırnaklara da belli belirsiz yağ sürdüm. Şu an için en ufak bir ses yok.
Diğer parça olan radyo göstergesinden gelen sese aynen şunu yaptım. Cama sıcak hava veren hava kanallarının en sağ ve sol taraflarına işaret parmağımı sokarak yukarı doğru kaldırırken aynı zamanda geriye doğru da asılmaya başladım. Bu işlemi yaparken parmaklarım çok acıdı ama başardım. Orta birleşim yerlerinde ki vidalar gevşekti biraz sıktım ve yine belli belirsiz şekilde yağladım. Şu an dediğim gibi tık yok. Eğer tekrar sökmem icap ederse resimleri çeker bu konuya eklerim inşallah.
Tüm megane 2 kullanıcıların bu sesten kurtulmaları dileklerimle..