Göğüslük tıkırtıları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meganix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar servisde megane 2 leri cam la gögüs arasını içerden özel bir spreyle yağlıyorlar. o zaman gögüsteki sesler biraz kesiyor. yağlandığı halde kesmiyorsa panelleri söküp soketleri besleme yapmak lazım..

doğrudur ama servise götürdüğümde adam bu sorumluluğa girmek istemiyor eğer trınaklar kırılırsa onun üstüne kalacak o yüzden benim göğüsü sökmediler aslında işin ehli bir usta bulup götürmek lazım da bende ihmal ediyorum

Allah'a şükür bizde henüz gelmiyor. :)

valla benimde sesler kesildi demek soguk havalarda geliyordu suan ses felan gelmiyor artık ne kapılardan ne ön gogusten :)

benim hiç belli olmuyor bazen hiç gelmiyor bazende ufak tefek :)

kışın hava sogukken cok canımı sıkıyordu namussuz tıkır tıkır tıkır kafayı yicektim :D bide tesisattan dolayıda ses geliyordu ama simdi ses felan yok allaha sükür sanırım soguktan dolayı oluyordu :)

Walla bendekide 2011 megane 3 bende de o ses var ama alıştı kulaklar duymuyorum gıbı bışı aynen kronik sorun latuteide bile var :D

latitudedede varsa duydugumuz hata o tıkırtıları :)

latitudedede varsa duydugumuz hata o tıkırtıları :)

War kardeşim bugun deneme sürüşü yaptım adam yok mok dedı sürerken bu tıkırtı ne dedım baktı ettı bu kronık sorun bişi olmaz renelorda hep bole olur dıyor guldum vallaaa servise götürdüler sonra aracı hehe way arkadaş yaa :D

evet bende reno bayine gittiğimde sorduğum ilk soru tıkırtı geliyo mu olmuştu ve adam aynı cevabı vermişti :D

Geri