Gizli ozellikler ve merak edilenler Yardimlasma

Hakan hocam Developer Side ile viraj aydınlatma ve kadran selamlama değişimi yapılabiliyor mu evet ise tarifini video ile paylaşabilirmisiniz... Teşekkürler...

Hakan hocam Developer Side ile viraj aydınlatma ve kadran selamlama değişimi yapılabiliyor mu evet ise tarifini video ile paylaşabilirmisiniz... Teşekkürler...
Merhaba iyi bayramlar.Viraj aydınlatma yapılabiliyor.Video yaparım tabi.Kadran selamlama da nasıl bir bir şeyden bahsediyorsunuz?

Arkadaşlar merhaba
Megane4 araçta iyonlaştırıcı menüsünü açtım. Seçenekleri aktif ediyorum ancak otomatik kapanıyor. Sebebi nedir? Nasıl ayarlayabilirim.

Arkadaşlar merhaba
Megane4 araçta iyonlaştırıcı menüsünü açtım. Seçenekleri aktif ediyorum ancak otomatik kapanıyor. Sebebi nedir? Nasıl ayarlayabilirim.
İyonizer olmadığı için kapanıyor Adem Bey.Donanımsal eksiklik tamamlanirsa çalıştırılabilir.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anladım.Tabi bakarım.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üstad teşekkürler Devoloper side ile diğer özellikleri açtım... Viraj aydınlatma ve açılış ekranı değiştirmeyi merakla bekliyoruz.. Sesli anlatım olursa daha iyi olur Emeğine sağlık Çok Teşekkürler ...

Arkadaşlar selam kadrandaki selamlamak değiştirmenin bir yolu var mı acaba? Rlink teki değil yalnız. Kadranda selektör yapan farlar ben de çıkmıyor mesela. Bir de aşağıdaki linkteki gibi bi selamlama yapabilir miyiz?

https://youtu.be/YQvmewwvtgA

Arkadaşlar selam kadrandaki selamlamak değiştirmenin bir yolu var mı acaba? Rlink teki değil yalnız. Kadranda selektör yapan farlar ben de çıkmıyor mesela. Bir de aşağıdaki linkteki gibi bi selamlama yapabilir miyiz?

https://youtu.be/YQvmewwvtgA

Yapılır ama bu animasyon araçta yüklümü onu bilemiyorum. Befe bilgisi vardır büyük ihtimal görünce yorum yazar.

Arkadaşlar benim aracımda gizli özellikler açık.. Serviste R-Link güncellemesi yaptıracağım. Bu güncellemeden sonra gizli özellikler gider mi yoksa açık olmaya devam eder mi?

Geri