Geniş Kapsamlı Bir Ankara Buluşması Yapalım ....!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ArtvinLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim mesajımı silen arkadaş kim acaba? Dürüstçe söylerse sevinirim? Birisi benim mesaj yazmamdan rahatsız oluyor anlaşılan.
Mustafa abi kayıtlarına bi bakarmısın dün akşamın kim silmiş?
Dün gece forum 2 kere gidip geldi kardeşim o zamana denk gelmiş olabilir,birde kalıcı silinen mesajlar panelde görünmüyor maalesef...

Dün gece forum 2 kere gidip geldi kardeşim o zamana denk gelmiş olabilir,birde kalıcı silinen mesajlar panelde görünmüyor maalesef...

Kalıcı silinenler panelde görünmüyorsa o cok kötü abi. sen logları takip edemiyorsun ozaman degilmi? Kötü olmus ya. Neyse.

Kalıcı silinenler panelde görünmüyorsa o cok kötü abi. sen logları takip edemiyorsun ozaman degilmi? Kötü olmus ya. Neyse.
​Siteyi 1 gün öncesine yüklersem görürüm mesajını veya geri gelme şansı olur,bunu sende istemezsin sanırım...:eyv

​Siteyi 1 gün öncesine yüklersem görürüm mesajını veya geri gelme şansı olur,bunu sende istemezsin sanırım...:eyv

istemem tabi ama site devamlı log tutsa onun için ayrılmış bir belleği olsa daha iyi olmazmı abi? sen daha iyi bilirsin gerci ama her hareket kayıt altında duru böylelikle bence :) html web masterlarından kim kaldı abi bi ben bide arka sokaktaki rüstem amca :)

Benim mesajımı silen arkadaş kim acaba? Dürüstçe söylerse sevinirim? Birisi benim mesaj yazmamdan rahatsız oluyor anlaşılan.
Mustafa abi kayıtlarına bi bakarmısın dün akşamın kim silmiş?

evren abı ben sıldım dıcemde uyelıgımden bnm silinmio :D:D ne yazmıstınkı silmişler

oğlumda ankarada babaoğul koleosumuzla geliriz 14-15 ocak ta buluşma olursa...

Bu cumartesi ak$amı icin veya pazar günü icin bi bulu$ma tertiplenecek gün icinde diger arkada$lara sms atacagim , numarasi olmayanlar numarasinida yazarsa cok sevinirim. veyahutta burdan takip edebilirler. Saygılar (umarim hava $artlari zorlamaz :) )

Bu cumartesi ak$amı icin veya pazar günü icin bi bulu$ma tertiplenecek gün icinde diger arkada$lara sms atacagim , numarasi olmayanlar numarasinida yazarsa cok sevinirim. veyahutta burdan takip edebilirler. Saygılar (umarim hava $artlari zorlamaz :) )

Berk;
Resulü unutma buaralar darlıyor beni,buluşma diye...

saati geç yapma berk mesayi var :)

Bende numaramı özelden gönderiyorum, birde bu hafta buluşma olacak mı ona göre ayarlıyalım kendimizi..

Geri