- Konuyu Başlatan
var tabi ya clio nun bizim kasa diyim yani seninde kullandıgın kasasının yeri bende başka önden görüntüsü cok şahane birde ugraşmasıda keyifli cünkü zor bir araç öyle ufak tefek şeylerle güzel olmuyor nokta şeyler var ayarı kaçırdınmı apaçi oluveriyor araç ama açtıgın konulara bakıyorm gayet güzel gidiyorsun aracını hem işlevsel hemde güzel hale getiriyorsun buda senin kullanım esnasında ve karşıdan baktıgın zaman ısınmanı sağlıycak olay kovalamak yani paran olsa bile alırken bulurken zor parçalara sahip olabilmek ben hevesimi aldım umarım sende aklındakileri yaparsın aracına simdiki aracım uygun degil ST yada RS jantı düşünüyorum bunlar olmuycaksa hiç olmasın kafasındayım bakalım ufak ufak kovalıyorum bende
O noktalardan beni bugüne kadar tek zorlayan (ki artık nokta değil benek oldu) jant konusu 182 jantı zaten imkansız ötesi megane II faz II expression jantına bakıyoruz da bakıyoruz hala o yüzden bende hala ne yaylandım ne jantlandım leylek değiliz diyip avutuyoruz kendimizi bu arada yeni aracın hayırlı olsun allah kazasız belasız binmek nasip etsin inşallah