samet ilanı kaldırıyorm o tarihler yaklasınca ben aramazsam ara beni yoksa unutur giderim onu ben haberin olsunSen yanmasan ben yanmasam nasıl çıkar RS panjurlu Clio'lar piyasaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
samet ilanı kaldırıyorm o tarihler yaklasınca ben aramazsam ara beni yoksa unutur giderim onu ben haberin olsunSen yanmasan ben yanmasam nasıl çıkar RS panjurlu Clio'lar piyasaya
kalktı kardesm rahat uyu bu aksam ama unutturma diyicem ama zaten unutturmassın bu sevinçle sevindim gerçekten ilgili birisine gittigine ürününduruyomu ilan hala Lütfen panjurumun satılık ilanını kaldırınız
hehe yanıyosun panjur diye gerçi zamanında bende yanmıştım simdi ne clio kaldı ne panjur Halil emmi o panjuru burak benim için getirtmişti yani hep benimdi.
bayramdan sonra ordayım bir ay kadar beklersen yaparız kardeşim.Giresuna gelişine yetişemedim heralde ama yetiştiysem eğer montajı sen yapıcaksın sanırım dimi abi
abi bakalım samsunda iftar organizasyonu varsa eğer oraya yetiştirmek istiyorum bu arada hakan boyayla ilgili birşey söyledimi sana
abi iki ay falan oluyor aniden sattım simdi parçaları satıyorm renault gitsede genede takipteyimArabayı ne ara sattın Alper?