Geliyorlar Vol-II

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SmtAkyL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sen yanmasan ben yanmasam nasıl çıkar RS panjurlu Clio'lar piyasaya :D
samet ilanı kaldırıyorm o tarihler yaklasınca ben aramazsam ara beni yoksa unutur giderim onu ben haberin olsun :D :D

duruyomu ilan hala :D Lütfen panjurumun satılık ilanını kaldırınız :) dahada erken arayabilirim :D

duruyomu ilan hala :D Lütfen panjurumun satılık ilanını kaldırınız :)
kalktı kardesm rahat uyu bu aksam :D :D ama unutturma diyicem ama zaten unutturmassın bu sevinçle sevindim gerçekten ilgili birisine gittigine ürünün :)

Nasip olurda birgün Allah'ım bana bir 182 nasip ederse temizinden :) hayrıma ph2 sevdalısı birine vericem çünkü onu çok iyi anlıyor olucam :D

Bugün itibariyle F-Tech Fevzi beyle görüştük merceklilerimizde bugün kargolandı kısmetse dry flowumuzla birlikte perşembe günü elimize ulaşır en geç kitimizde cuma günü gelse bi kalıyor şimdilik panjurumuz onuda Alper Bilici kardeşimin denizliye geçişinden hemen sonra tahminen ayın 9'u yada 10'u gibi teslim alıcaz ;)

hehe yanıyosun panjur diye gerçi zamanında bende yanmıştım simdi ne clio kaldı ne panjur :D Halil emmi o panjuru burak benim için getirtmişti yani hep benimdi.

Arabayı ne ara sattın Alper?

abi bakalım samsunda iftar organizasyonu varsa eğer oraya yetiştirmek istiyorum :) bu arada hakan boyayla ilgili birşey söyledimi sana :)

abi bakalım samsunda iftar organizasyonu varsa eğer oraya yetiştirmek istiyorum :) bu arada hakan boyayla ilgili birşey söyledimi sana :)

söyledi kardeşim konuşuruz onu detaylı olarak

Geri