lastikleri arka ön yaparken sol ön sol arkayamı geçirdi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yine aynı yonlerde değiştirdi. Öncesinde de titreme yapıyordu zaten. Bu yaz boyunca iki ayda 10.000 km yaptim. Karadeniz turu da yaptım araçla acaba bu gezi sırasında yanlış bir şey mi oldu ki. Gerçi servis de bir şey yok diyor delirecegim.
Lastikci bu işlemleri yaparken jantin birinde hafif egiklik var ama seni rahatsiz rezervasyon dedi. Acaba başından mi saldı beni
Dediğim gibi 20 ya da 30 km ile gitsem bile oluyor. Yarın hemen baktirmam lazım o zaman. Istanbul'da bu işe bakacak iyi usta bilen var mı?
Konunun hepsini okuyamadım. Gaza bastıkca titreme yapmasını bir çok kişi balans ayarsızlığına yorar sanırım. Frendeki titremeye gelince bendede aynı sorun vardı diskleri traşlattım geçenlerde sorun düzeldi oh be dünya varmış dedim.Merhabalar
Aynı sorun bende de var. Aracim 2015 1.5 icon 51.000 kmde. Önceleri gaz pedalindan hafif bir şekilde hissediyordum şimdi ise fren pedalinda da hissetmeye başladım. Sanki bir karıncalanma gibi bir şey. Hatta sanki dönen bir şeyler varmış da ara ara pedala değiyormuş gibi bir his veriyor. Kaç yetkili servis gezdiysem hepsi de bir şey yok normal diyor. Önceleri olmayan bir titreme şimdi çok rahatsız ediyor lütfen yardım edin