Gariban İşi Sony'mi Piooner'mi Taksam ???

kesinlikle Pioneer ses kalitesi tartışılmaz. hatta deneyin görün sonyde aç bide pioneerde aç şaşkın olcaksınız zaten.araç ses sistemlerinde pioneerden gerisi yalandır en ucuzu bile harikadır ses kalitesinden kastım o cıkardıgı stüdyo kalitesindeki sesi diyorum. muzikteki tüm ensturumanları ufacık ayrıntıları bile hissetirir insana..ama ne yazıkki sony almısınız sanırım.ben sony dinledim ettim gördüm kesinlikle yüzüne bakmam.. birde Alpine derim..
Bu arada Pioneer araç teyplerinde bazı ucuz modellerde kumanda olmaması sıkıntı değil cunku Pioneerin tüm serilerinden düşükten en yüksege hepsine kumanda uyumlu.tüm kumanda modelleri aynı sadece joysctik özellikli olan kumanda modeli fln war..yani kumandasız model alsanız bile gidin kumandasınıda alın yada bulun biyerden deneyin ;)

Fikrinize saygı duyarım:eyv zamanında pioneer'de kullandım evet iyidir ama kumanda gibi bir olaydan kaçması şaşırttı beni ve araç kullanırken aradığım bir ekipman,demin bazı forumları taradım öylesine pioneer'in özellikle usb kullanımında ses kalitesinden şikayet çok.Neyse genel olarak zorladım biraz ses detayları ve gücü-berraklığı bana yeterli geldi hatta fazla bile geldiqwAlpine ise tartışılmaz elbette ama fiyatlarıda çok hoşıslıkNeyse bozulana kadar Sony style gideceğiz artık:aytuğ

pıoneer kullanıyorum ama aradığım kaliteyi bulduğum söylenemez (malzeme olarak). Fakat ses kalitesinden memnunum :) hayırlı olsun abi :eyv

Herkesin gorusu farklidir ama seste kalite deyince benim aklima anaunitede alpine, clarion ve nakamichi geliyor pioneer bumarkalara gore daha sonda

yapma be abi... neyse hayırlı olsun güle güle kullan ne diyelim

yapma be abi... neyse hayırlı olsun güle güle kullan ne diyelim

Yine ne yapmışım yaw:aytuğteşekkür ederim:eyv

​Pioneer demişizde tam alıyordum uzaktan kumandasına bir göz atayım dedim yokmuş o modelinde yaw 50 tllik cihazlarda bile var bu nasıl iş dedim:silah

304769.webp

Bunu aldım bende mutlumuyum
:aytuğbilmem önümüzdeki günlerde göreceğiz artık ama +25hp oldu makinaya müzik girince içimdeki trafik canavarıda anında ortaya çıktı:aytuğ
Hayırlı olsun başkan,MSN ine bakarmısın... :eyv

Bence pioneer bende şuan aynı model takılı çok memnunum :eyv

Güzel olmuş abi. İyi günlerde dinle. :)

​Güle güle kullan abi.:eyv

Geri