Gariban İşi Sony'mi Piooner'mi Taksam ???

abi pioneer kesinlikle , sony zayif hala oto ses sistemi konusunda

suzaha8u.webp
Kasim ayinda almistim su ana kadar hic bir sikintisi olmadi sesi kaliteli hale getiriyor bass ayarlari cok iyi kesinlikle tavsiye ederim Kubilay abi , memo ve baris yayli kardeslerim dinledi onlar sahit sesi cok iyi kontrol edebiliyorsunuz , iki pioneer oval hoparlorum var anfim yok ama arkada kutu bass mi var diyor herkes :)

pioneerin cd çalar mekanızması olmayan modelini kullanıyorum ve oldukça memnunum. profesyonel olarak ilgilenmmiyorum ama standart bi kullanıcı olarak o teyp oldukça iyi. ayrıca cd nin sadece gereksiz kalabalık olduğunu düşüünüyorum. yaklaşık dört aydır cihaz bende ve bir kere bile cd çalar mekanizmasının eksikliğini hissetmedim. bence pioneer

Madem dostların çoğu Pioneer dediler bizede yarın takması düşer teşekkürler fikir belirten herkese:eyv

​Pioneer demişizde tam alıyordum uzaktan kumandasına bir göz atayım dedim yokmuş o modelinde yaw 50 tllik cihazlarda bile var bu nasıl iş dedim:silah

304769.webp

Bunu aldım bende mutlumuyum
:aytuğbilmem önümüzdeki günlerde göreceğiz artık ama +25hp oldu makinaya müzik girince içimdeki trafik canavarıda anında ortaya çıktı:aytuğ

Hayırlı Uğurlu Olsun Kerem Abi :eyv

ben tam sony diyecektim ki almışsın kerem abi son pioneerlarda işin ilginç yanı teypte aşırı cızırtı var onunda mı çakmasını yaptılar bilmiyorum ama sonylerde radyo kalitesi bence tartışılmaz iyi radyoda biraz bas kaybı oluyor ama her fm radyoda bu var cızırtı adamın sinirlerini geriyor iyi günlerde güle güle kullan :D

pioneer iyidir özellikle amfi kullanacaklar 3 rca çıkışı olanları tercih etsinler.. sonyde güzeldir sony daha baslı ses verir..pioneer ise daha tizli bir ses kalitesi vardır..ben o tizli ses kalitesine hastayım mesela..

ben tam sony diyecektim ki almışsın kerem abi son pioneerlarda işin ilginç yanı teypte aşırı cızırtı var onunda mı çakmasını yaptılar bilmiyorum ama sonylerde radyo kalitesi bence tartışılmaz iyi radyoda biraz bas kaybı oluyor ama her fm radyoda bu var cızırtı adamın sinirlerini geriyor iyi günlerde güle güle kullan :D

Daha tam ayarlarını vs yapmadım ama evet radyoda büyülendim neredeyse harika bir berraklık var nedendir anlamadım amaqw

kesinlikle Pioneer ses kalitesi tartışılmaz. hatta deneyin görün sonyde aç bide pioneerde aç şaşkın olcaksınız zaten.araç ses sistemlerinde pioneerden gerisi yalandır en ucuzu bile harikadır ses kalitesinden kastım o cıkardıgı stüdyo kalitesindeki sesi diyorum. muzikteki tüm ensturumanları ufacık ayrıntıları bile hissetirir insana..ama ne yazıkki sony almısınız sanırım.ben sony dinledim ettim gördüm kesinlikle yüzüne bakmam.. birde Alpine derim..
Bu arada Pioneer araç teyplerinde bazı ucuz modellerde kumanda olmaması sıkıntı değil cunku Pioneerin tüm serilerinden düşükten en yüksege hepsine kumanda uyumlu.tüm kumanda modelleri aynı sadece joysctik özellikli olan kumanda modeli fln war..yani kumandasız model alsanız bile gidin kumandasınıda alın yada bulun biyerden deneyin ;)

Geri