- Konuyu Başlatan
Benim çözülmeyecek yada Renault firmasının sahip çıkmadığı bir sorunum yok. Şuana kadar ne gerekiyorsa yaptıklarına inanıyorum. Unutmayalım ki bindiğimiz araçların binlerce parçası var ve bir çoğu hareket halinde, mutlaka bir aksaklık bir sorun olması çok yüksek ihtimaldir. Parasının hakkını veriyor mu bence veriyor çünkü bugün sıfır araçların piyasasına bakınız rakamlar artık ucuz değil, TL değersizleşiyor. Bazı arkadaşlar şu kadar para verdim bu kadar çok verdim diyor ancak o bahsettiği para kime göre neye göre çok geliyor o kısmı göreceli bir kavramdır. Size göre çok para olabilir fakat 100.000TL ve civarları artık sıfır sedan bir araç için çok paralar değil. Bu aracı almadan önce Mercedes bakmıştım 230.000TL civarıydı, araç şimdi 400.000TL
Nisan 2017 Euro :[FONT="Open Sans",sans-serif]3.880TL [/FONT]Nisan 2019 Euro : 6.550TL Başka söze gerek var mı? Verdiğimiz para çok değil çünkü paramızın değeri düşük ve düşüyor.
Ben aracımdan çok memnunum bu aracı satacak olur isem C200d alabilirsem satarım.

Ben aracımdan çok memnunum bu aracı satacak olur isem C200d alabilirsem satarım.