Game Over (32 HR 034 )

Hepinize Çok Tesekkür Ederim Arkadaşlar.. Çok Sağolun.. Tamponu Alali Nerdeyse 6 7 ay Oldu Bu Zamana Bekleme Sebebim Orjinal Tampon Bulmakti , Serviste Sordugumda 2.200 TL fiyat Çektiler Bana ve Bir Kaç Yere Haber Biraktim Ordanda Sonuç Çikmadi Bende Elimdekini Kullandim Son Care Olarak..Ama Yine Bulursam Alicam Arkadaşlar.. Bu Arada n Logo İle İlgili Farkli Bir Çalişmam Olucak Hataya Sizlerle Paylaşacğim... Astra H lip Takmaya Düşünüyorum Son Olarak Başkada Bişeye Gerek Olmadiğini Düşünüyorum.. :eyv :eyv

Ön Logo İçin Arkadasimin Yaptiği Gibi Böyle Bişey Düşünüyorum.. :eyv

10540921_10202373008583203_858599386677247972_n.jpg

Tayfunum ne yaptın sen süper olmuş çok beğendim.Kazasız belasız güle güle kullan kardeşim.:eyv

Tayfunum ne yaptın sen süper olmuş çok beğendim.Kazasız belasız güle güle kullan kardeşim.:eyv

Tesekkürler Halilim Çok Sağol :eyv :eyv

Maaşallah çok iyi olmuş araba. Özellikle gun metal opc jantları son nokta olmuş diyebilirim. Fakat tamponun çok sırıtıyor gerçekten fiber kalıbın hatları çok bozuk orjinal megane rs tamponu takılsa çok daha güzel duracak araba önden.

Kadir bro gerçekten türkiyede bu zamana kadar gördüğüm en güzel sedan rs'lerden bi tanesi bu olmuş bide anılın arabası. Geri kalanlar buram buram çöp kokuyordu.

Kanka aslında hatlarda ki bozuklukları çözmenin de bir kaç yolu var :)
Örneğin dikdörtgen plaka yerine motorsiklet plaka kullanılabilir . ( Bu plakanın uyumsuzluğunu giderir )
Hele ki üst panjur elden geçsin bence orjinal tamponu pekte aratmayacaktır .

Türkiye'den çok Sedan RS ler geçti . Çok iyileride vardı çok kötüleride .
Umarım Tayfun Abinin arabası da iyi olur .

maşallahı var gerçekten güzel olmuş ellerine sağlık nazicene fikrim sadece al panjuru çok uzun olmuş

Kanka aslında hatlarda ki bozuklukları çözmenin de bir kaç yolu var :)
Örneğin dikdörtgen plaka yerine motorsiklet plaka kullanılabilir . ( Bu plakanın uyumsuzluğunu giderir )
Hele ki üst panjur elden geçsin bence orjinal tamponu pekte aratmayacaktır .

Türkiye'den çok Sedan RS ler geçti . Çok iyileride vardı çok kötüleride .
Umarım Tayfun Abinin arabası da iyi olur .

Kadirim Çok Arastirdim Ama Rs Panjur Bulamadim... :berbat :berbat

maşallahı var gerçekten güzel olmuş ellerine sağlık nazicene fikrim sadece al panjuru çok uzun olmuş

Tesekkürler Çok Sağolun , Alt Panjur İle İlgili Bir Çalişmam Olucak , Elen Geçireceğiz :)

çok iyi olmuş.Allah kaza bela vermesin.ben cam rüzgarlıklarının kullanışlı olmadığını düşünüyorum bu modelin.

the game is just beginning :eyv

Çok Tesekkürler Çok Sağolun Yaklaşik 7 Aydir Kullaniyorum Sorun Yok Şimdilik Ama Yenilicem Onlari Kisa Zaman Sonra ... Dediğiniz Gibi Oyun Yeni Başliyor :) :)

Geri