Game Over (32 HR 034 )

Tayfun hayirli olsun. Amg sinyaller yakismis ama.neden dik olarak takmadin, dik olmasi gerekirdi bence. Ayrica su anda hem Sinyallerdeki amerikan park, hem amg hem camurluk sinyallerin yaniyor, cok fazla olmus. Bence camurluk sinyallerini orjinal haline cevir.

Bu ne yahu mermi gibi olmuş maşallah,kazasız belasız kullan kardeşim...:eyv

Tayfun abi tek kelimeyle müthiş olmuş.
Özelikle jantlar bu işi götürmüş.
Masallah diyelim kazasız belasız kullan.

Tayfun abi emeğine sağlık güzel olmuş aracın
Çamurluk sinyali(amg değil) eski haliyle yansın birde ön plaka biraz rahatsız etti beni , kare plaka vs. olabilir benim tavsiyem onun dışında beğendim

Araçta ki A'dan Z'ye bütün uygulamalar bence başarılı olmuş. Örnek gösterilecek Megan'lardan biri olmuş Maşallah'ı var. Tek beğenmediğim noktası var oda OPC jantı olmamış. Başka markaların jantlarını Renault altında pek hoşuma gitmiyor özentilik gibi hissini yaratıyor, ama genel olarak eminim bir çok Megan aracı sahibinin aksesuarları hakkında soru sorucağı araç haline gelmiş. :eyv

Vışşşşş :D maşallah kardeşim

Çok Tesekkürler Arkadaşlarim Abilerim Çok Sağolun ... :eyv :eyv

* Amg sinyalleri diğer arkadaslarimda görerek bu şekilde uygulama karari aldim ve bence byle daha iyi durdugunu düşünüyorum.. Gece nasil olucak çok işil işil olucak daha henüz bakamadim olmazsa işiklarini sökerim aksesuar olarak kalir orda.. :eyv

* Fethi şu an piyasada çok araç var biliyosun ve hepsi farkli farkli jant modelleri kullanip tek olmak istiyorlar , kimsenin yapmadiğini yapmak istiyorlar .. Bu iş biraz sikintili bir iş aslinda ve bende bir cesaret kimsenin yapmadiğini yaptim , kimsede olmayani denedim ve güzel oldu diye düşünüp seninde yorumuna saygi duyuyorum :eyv :eyv

abi daha resimleri dün koymuşsun ama ben nedense senin attığın resimleri göremiyorum. şimdi yorumlarada bakıyorum acayip merak ettim :)

tayfun hocam ilk mesajda benden bahsetmen gözlerimi yaşarttı ben de tam olarak kaput maskesi olayına gelecektim :D

facebooktan gördüğüm kadarıyla süperdi uygulamalar hocam Allah kaza bela vermesin, cezasız sürüşler.

**forumda ki fotolar patlamış heralde

Birde resimleri görsek iyi olacaktı aynı şekilde yorumlara bakarak acayip merak ettim.

Geri