Ama efsane olmus abi yanagida bir iki tik uyuttugun zaman dehset olacagina eminim peki arabani yere paralellestirmek için ne yapmayi dusunuyosun?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama efsane olmus abi yanagida bir iki tik uyuttugun zaman dehset olacagina eminim peki arabani yere paralellestirmek için ne yapmayi dusunuyosun?
Abi peki yakit olarak ve lastik sesi olarak ne gibi farklar oldu ben 205/55/17 dusunuyorum ama yada 215 taban olabilir guzel jant bulursam kitapcikta yazan 205/55/16 da alabilirim bakalim sen ne onerirsin abi?
açıkçası yakıt anlayacağım kadar artmadı çünkü lastik şu an orjinal çaptan 1 santimetre genişledi..taban epey genişledi fakat anladığım tek farklılık direksiyondaki hafif sertleşme ama oda muhabbeti yapılacak kadar bile değil..ama lastik yanağını 50 ye çıkarırsam mutlaka fark edecektir...ortalamam 5.2 şu an sanırım 5.5 gibi olur diye düşünüyorum o zaman..
lastik sesine gelince yaz lastiği pek farketmedi..ama bir arkadaş epey büyük bir jant lastik yapıp kapatmış boşluk kısmını o daha tuning tarzı bişey yapmış..dediğine görede lastik iç davlumbazlara çok yaklaştığı için ses biraz artmış..onuda davlumbazların içini araç içinde ses yalıtımı için kullanılan kauçuk kaplamış tek tarafı yapışkanlı öyle çözmüş ama ben oturup test etmedim..
Anladım abi bilgilendirme için sağol tesekkür ederim peki 205/55/16 için ne diyosun görüntü olarak bir fark olur mu yada senin gibi yapsam ama 18 jant değilde 17 taksam hem görüntü acısından güzel olur hemde 50 yanak yaparım yakıt artmaz diye düşünüyorum 215 de taban düşünüyorum ne diyosun ?
Jantlar çok yakışmış ,marka model nedir ?
Birde bu jantlara bu görünüme o basamaklar pek gitmemiş gibi ,basamaklar olmasa yerine güzel marşpiyel yapılsa daha hoş ve aerodinamik olur.
Ayrıca büyük jantların içinde daha da küçük görünen disklerde garip duruyor 19 jant kadjarlarda da durum aynı.
Jant modeli güzelmiş güle güle kullanın.
@Entrepman bijon aralığı 5x108 degilmi ? Yoksa benmi yanlış hatırlıyorum.
34VR1415