G.Scenic 3 remap öncesi ve sonrası...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan excoupe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hakikaten Bir Tuhaflik Var Video İzleyemiyorum Ama Tekrar Deneyin Bence Emmi Sende Koy Bakalim Çekip Kaç Sn Sürecek

Bu sabah depoyu fulledim,ekranda 58 litre yazarken pompada 61.79 litre aldı.Toplamda 983 km yol yapmışım.Ortalama yakıt tüketimi 5.7 gösteriyordu bu değer pompada 6.2 litre çıktı (Yarım litrelik bir sapma söz konusu).BP dizel 3.56 lira,bu hesapla kilometrede 22 kuruş yakmış ortalamada ve herkes benim nasıl araç kullandığımı bilir,yeri geldiğinde agrasif kullanırım...
Araçlarımızın kilosu hemen hemen aynı (Kangoo 1465 kg-G.Scenic 1485 kg) ve Kangoo G.Scenic'ten yüksek bir araç.
Kış-Yaz ortalama tüketimde 1 litrelik farklar mutlaka olur her araçta,özellikle dizel araçların tüketim değerleri çok farkeder...
Ya senin aracında bir anormallik var veya sen dci ni kullanamıyorsun kardeşim,ayrıca 17 saniyelik 0-100 değerin aşırı fazla,0 araçla max 12 saniyede 0-100 yapabilmen lazımdı...

17-18sn olmayacağı kesinde kaç olacak bakalım...:D
Fabrika verisi 12.7 sn 14sn falan yapsam yeter...hehehehe

Emmi sen 13 saniye gibi 0-100 yakalarsın bence,az çok yokladım senin arabanı..:eyv

Ya senin aracında bir anormallik var veya sen dci ni kullanamıyorsun kardeşim,ayrıca 17 saniyelik 0-100 değerin aşırı fazla,0 araçla max 12 saniyede 0-100 yapabilmen lazımdı...
inşallah altını çizdiğim yer doğrudur abi :confused: denemelerimiz devam edicek ;) tc yi kapatıp denicem bir daha unutmuşum :pislik

inşallah altını çizdiğim yer doğrudur abi :confused: denemelerimiz devam edicek ;) tc yi kapatıp denicem bir daha unutmuşum :pislik

Umarım öyledir,yoksa Renault'un başını ağrıtırız hep beraber...:D

Direksiyona geçmeden belli olmaz o iş ama bende o civarda bir süre tahmin ediyorum...:eyv

Emmi chip yaptır 10 saniyede 0-100 yaparsın...:D

Geri