ApSUVai
Bilgi Girilmemiş
Hakikaten Bir Tuhaflik Var Video İzleyemiyorum Ama Tekrar Deneyin Bence Emmi Sende Koy Bakalim Çekip Kaç Sn Sürecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Egemen sende benim gibi taze dizelcisin galiba...
Bi 0-100'de ben çekeyim bakalım kaç saniyede çıkacak benim araba...
17-18sn olmayacağı kesinde kaç olacak bakalım...hehe hehe merakla bekliyorum abi... inşallah tek gabi ben olmam
17-18sn olmayacağı kesinde kaç olacak bakalım...
Fabrika verisi 12.7 sn 14sn falan yapsam yeter...hehehehe
inşallah altını çizdiğim yer doğrudur abi denemelerimiz devam edicek tc yi kapatıp denicem bir daha unutmuşumYa senin aracında bir anormallik var veya sen dci ni kullanamıyorsun kardeşim,ayrıca 17 saniyelik 0-100 değerin aşırı fazla,0 araçla max 12 saniyede 0-100 yapabilmen lazımdı...
inşallah altını çizdiğim yer doğrudur abi denemelerimiz devam edicek tc yi kapatıp denicem bir daha unutmuşum
Direksiyona geçmeden belli olmaz o iş ama bende o civarda bir süre tahmin ediyorum...Emmi sen 13 saniye gibi 0-100 yakalarsın bence,az çok yokladım senin arabanı..
Direksiyona geçmeden belli olmaz o iş ama bende o civarda bir süre tahmin ediyorum...
Ne anladık bu işten Usain BOLT'u geçmem lazım chip yaptırınca, tabii araba ile...heheheheEmmi chip yaptır 10 saniyede 0-100 yaparsın...