Arkadaşlar fren pedalında ve frenlemede sorun yok.fakat şimdide araba gitmiyor bağırıyor çerkezköyden istanbula geldim yağ gibi akan araba şimdi gitmek istemiyor trafikte kaldım bir ara frenlerden ötme sesi geldi.disk ve balata değiştirdiğime pişman oldum desem yeridir ustaya sorduğumda trafikte kalmışsındir soğusun geçer dedi ilk defa trakfikte kalmıyorumki resmen arabadan soğudum yaa.100 km yolda böyle olursa uzun yolda ne yapar memlekete gidicektim arabayla 800 km yol vazgeçtim otobüsle gidicem vites bile sertleşti vites sertleşmesini anlayamadım acaba geçen gün yağmur yağmış binanın önü göl olmuştu si seviyesi marşpiyellere kadar çıkmıştı hatta arabanın şoför tarafı ve arka taraf hafif su almıştı şanjıman yağına sumu karştı acaba? acayip moralim bozuldu aslında frenlerim iyi sayılırdı durmada falan sıkıntı yoktu bazen fren mesafesi uzuyordu geçen yıl aks keçesini değiştirirken usta frenlerin aşınmış azalmış 1000 yada 2000 deyince bende uzun yola gidicem diye ustanın dediği kmden fazla yaptım diye değiştireyim dedim bilseydim böyle olucanı frenler tamamen bitene kadar değiştirmezdim.