Fren Balataları ve Servis Hakkında

3'e - 5'e bakmam kafam rahat olsun dersen, servis en iyisi. Garanti bakımından en kapsamlı yer. Hem aracın açısından hemde aracına yapılan işlemler sonrasında. Kolay gelsin.

en kısa zamanda halledeceğim ALLAH nasip kısmet ederse hepinize birer birer teşekkür ediyorum iyiki burdayım :)

en kısa zamanda halledeceğim ALLAH nasip kısmet ederse hepinize birer birer teşekkür ediyorum iyiki burdayım :)

baki, özel servis ne fiyat verdi?

Ben yetkili serviste degistirdim on fren balatasini 103 tl indirimli fiyati.. Disarida yedek parcacida 30-40 tl birseymis orjinal parca. Pisman oldum keske disarda yaptirsaydim diye kazigi yedik. Geri kalan 60 tl ile benzin alirdim.

baki, özel servis ne fiyat verdi?

abi valla babam adamı uzun süredir görmemiş bir müşterisiymis bir ara fısıldamış oda diyor ona mı götürsek diye öncelik servise baktırırız büyük ihtimal

abi valla babam adamı uzun süredir görmemiş bir müşterisiymis bir ara fısıldamış oda diyor ona mı götürsek diye öncelik servise baktırırız büyük ihtimal

bildik bir yer değilse hiç kafanızı kurcalamasın, serviste yaptırın...

Ben yetkili serviste degistirdim on fren balatasini 103 tl indirimli fiyati.. Disarida yedek parcacida 30-40 tl birseymis orjinal parca. Pisman oldum keske disarda yaptirsaydim diye kazigi yedik. Geri kalan 60 tl ile benzin alirdim.

bilindik güvenilir yer olduğu sürece dışarıda da iş yapılır, yeterki orjinal yada kaliteli başka bir marka parça kullanılsın. gel gelelim garanti şartları var, süre bitene kadar fiyat farklı olsa bile servis ilk öncelik oluyor

Geri