Fren Balatalarını Değiştireceğiz..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Baki Cali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fren balatası, baskı balata, lastikler gibi sarf malzemeler garantiye girmiyor baki

servise gitsen fiyat uçuk, dışarıda yapsan uygun ama bu seferde sırf balata dışarıda yapıldı diye (bir ihtimal arıza olursa) fren merkezi, abs merkezi gibi diğer fren ekipman garanti dışı kaldı diyebilirler. şurasıda var ki bir cihaz ilk 5-6 ayda arıza vermezse 3 yılda da vermez mantığı (beyaz eşyada böyle denir):) özetlersek yukarısı bıyık, aşağısı sakal muhabbeti kardeş:)

sadece arkaları değil komple değiştirin, 6000 km için iki kez işçilik ödemezsin. balataları alıp dışarıda yaptırırsan ön-arka max 230-250'e biter sanırsam. trw, valeo, bosch kaliteli markalar, olmadı orjinal mais balatayı öneririm

teşekkür ederim abi işte şu sorun işi biraz kafamı kurcaladı :D artık işçiliği iyi yapan birine güveneceğiz :) dediğin mantıklı aslında garantiye girmemesi sevindirici zaten galiba önceden ön balatalar değişmiş yani servis öyle demiş kayıtlarda çıkmıyor ama değişmiş bunlar demiş iyi bir yer bulursak hepsini değiştiririz dediğin mantıklı :eyv babam gelsin bir daha konuşuruz bu olayı 6 bin km babam için nedirki :D aylık 1.500 2000 km yapıyor hem kafa rahat olur :)

yorumun için teşekkürler abi çok güzel açıklamışsın :bravo

çok fark yoksa servise götürürüz yine varsa benden uzak Allah a yakın olsun :))

Son düzenleme:
face de yokmusun baki kardeşşş yoksan konuşmayacaksan bilelimm :)

face de yokmusun baki kardeşşş yoksan konuşmayacaksan bilelimm :)

işler yoğun gökhan kardeşşşş bu arada facebook arkada açık nasıl görmedin hayret ettim :D

teşekkür ederim abi işte şu sorun işi biraz kafamı kurcaladı :D artık işçiliği iyi yapan birine güveneceğiz :) dediğin mantıklı aslında garantiye girmemesi sevindirici zaten galiba önceden ön balatalar değişmiş yani servis öyle demiş kayıtlarda çıkmıyor ama değişmiş bunlar demiş iyi bir yer bulursak hepsini değiştiririz dediğin mantıklı :eyv babam gelsin bir daha konuşuruz bu olayı 6 bin km babam için nedirki :D aylık 1.500 2000 km yapıyor hem kafa rahat olur :)

yorumun için teşekkürler abi çok güzel açıklamışsın :bravo

çok fark yoksa servise götürürüz yine varsa benden uzak Allah a yakın olsun :))

ben teşekkür ederim baki

servisler bir yanımızda hali hazırda dursunlar:) ender rastlanan elektronik arızalarda veya bilgisayarla ilgili durumlarda servisler üstün konumda. malum fabrika yazılımı, güncel elektronik cihazlar ellerinde...:eyv

mekanik tamiratlar dışarıda tecrübeli yerlerde rahatlıkla yaptırılır. yinede tavsiyem garantiye giren işlerde süre sonuna kadar servis

ben teşekkür ederim baki

servisler bir yanımızda hali hazırda dursunlar:) ender rastlanan elektronik arızalarda veya bilgisayarla ilgili durumlarda servisler üstün konumda. malum fabrika yazılımı, güncel elektronik cihazlar ellerinde...:eyv

mekanik tamiratlar dışarıda tecrübeli yerlerde rahatlıkla yaptırılır. yinede tavsiyem garantiye giren işlerde süre sonuna kadar servis

haklısın taylan abi bence de garanti bitene kadar servis :eyv sonrası Allah büyüktür garantinin faydasıda var mesela arka camdaki rezistansı çalıştıran tuşun yıpranıp boyası atmış aldığımızdan beri öyle babama sor dedim değiştiriler kesin sormuş değiştiririz garantiden demişler zaten bizim fluence ların teypleri falan çabuk dökülüyo yazıları 1.5 senede ne olacağını Allah bilir :)

ufak bir boya kalkması işte kafaya bile takmıyorum normalde ama değişmesi iyi olur tabi :))

578118_10200102512165150_1273645391_n.jpg

radyo yada ön paneli garantiden değişenler oldu diye biliyorum. rakamlar iyice silinirse şansınızı denersiniz yeter ki tuşlara aşındırıcı kimyasal değmesin

Geri