Fren Balataları ve Servis Hakkında

Baki Cali

,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Hayırlı günler!

ağustos ta aracımızın 40 bin bakımını yaptırmıştık 43 binde servise girmişti 6 bin sonra gelin fren balatalarına bakalım dediler araç şu anda 47 500 küsür km de fren balatalarının değişmesi gerekirse normal fiyatı ne kadar ve şu anki %20 indirimle kaç paraya gelir indirim varken baktırmak istiyorum babam da benim müşterim var özel servis yetkili servise işletiyor diyor ama ben garanti dışı kalmasından yine de korkuyorum sizce böyle bir şey mümkün müdür?

Hayırlı günler!

ağustos ta aracımızın 40 bin bakımını yaptırmıştık 43 binde servise girmişti 6 bin sonra gelin fren balatalarına bakalım dediler araç şu anda 47 500 küsür km de fren balatalarının değişmesi gerekirse normal fiyatı ne kadar ve şu anki %20 indirimle kaç paraya gelir indirim varken baktırmak istiyorum babam da benim müşterim var özel servis yetkili servise işletiyor diyor ama ben garanti dışı kalmasından yine de korkuyorum sizce böyle bir şey mümkün müdür?

Özel Nasıl Yetkiliye İşletir Sizi İşletmesinler
Bunun Kesin Çözümü Fiyat Anlamında Servise Gitmenizdir

Ön frenler :156 tl %20 indirimli
Arka frenler 135 tl %20 indirimli Eğerki arkaları unutur veya birşey olurda arka fren diski çizilir biter ise 600 tl fiyatı önlem almakta fayda var:eyv

Özel servisin yetkili servise işletmesi bence soru işareti?

ben de anlamadım pek güvenmiyorum servis taraftarıyım ben de babasının aracına da öyle yapıyormuş güya garanti kapsamındaymış fiyat için teşekkürler :eyv

ben de anlamadım pek güvenmiyorum servis taraftarıyım ben de babasının aracına da öyle yapıyormuş güya garanti kapsamındaymış fiyat için teşekkürler :eyv

Tekrar araştır derim :eyv

[video]http://www.renault.com.tr/sebeke/yetkilisatici[/video]

yukarıdaki adreste gördüğün her servis reno'nun resmi servisidir. liste dışından yerler mais sistemine kaydolmaz ve garantiye girmez. kimi yerler tabelasına reno yazıp, reno amblemini kullanıp özel servis hizmeti veriyor. özel servisler kötü demiyorum, renodan ayrılma iyi ustaları olan özel servislerde var...

serviste yapılsın istiyorsa indirimi kaçırma varsın 3-4bin km önce olsun

[video]http://www.renault.com.tr/sebeke/yetkilisatici[/video]

yukarıdaki adreste gördüğün her servis reno'nun resmi servisidir. liste dışından yerler mais sistemine kaydolmaz ve garantiye girmez. kimi yerler tabelasına reno yazıp, reno amblemini kullanıp özel servis hizmeti veriyor. özel servisler kötü demiyorum, renodan ayrılma iyi ustaları olan özel servislerde var...

serviste yapılsın istiyorsa indirimi kaçırma varsın 3-4bin km önce olsun

erken olsun bizim olsun :) yerin adını tam bilmiyorum servise baktırmakta fayda var

Aynen kardeşim yetkili serviste yarar var kayıtlarada geçer satarkende sorun olmaz elinde belgelerin var rahat rahat satarsın :)

Geri