Focus 1.0 EB 'um dan selamlar RFC

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan excoupe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
[/QUOTE]

Dizelciyim aracımdan da memnunun. Lakin bazen kardeşimin Tsi golfunu kullanıyorum ah benzinli ahhh diyorum...:eyv
Çok güzel resimler, kazasız belasız kullanman dileğiyle...:eyv[/QUOTE]

hocam bende dizelciyim..midibüs de dizel zaten ama benzinli turbo yu sende farketmişsin... farklı :) yoksa tapa gaz gitsen zaten dizelde, basmayan normal bir turbo kadar yakarsın (örn: 1,4 tsi meg2 rs gibi :)) ...aslında şöyle bir genelleme yapmak lazım; ATMOSFERİK out TURBO in :eyv

maşallah nazar değmesin.

seni tanıyorsam 8-9 litrenin altına düşmez ortalama yakıt :D

:) benzin arttı kardeşim zamlanmadan almıştım azar azar akıtıom benzini :) ama bi deneyelim istersen trs yle :eyv

Hayırlı olsun tekrardan Egemen abi Yalova'da performansı için söylediklerin şaşırtıcı gelmişti, Maşallah. :)
eyv. furkanım daha iyileri sana :eyv

Hayırlı uğurlu olsun, Maşallah.

​Maşallah kazasız belasız keyifle kullanmanı dilerim:eyvTeknolojik özellikler,donanım ve görsellik harika:eyvYakıt ise sanki fazla gibi geldi bana ben çok daha düşük bir ortalama tahmin ediyordumhımm

Hayırlı uğurlu olsun, Maşallah.
teşekkürler emirhan daha iyileri sana :eyv

​Maşallah kazasız belasız keyifle kullanmanı dilerim:eyvTeknolojik özellikler,donanım ve görsellik harika:eyvYakıt ise sanki fazla gibi geldi bana ben çok daha düşük bir ortalama tahmin ediyordumhımm
teşekkürler abi daha iyileri sana olsun. Bir de abi ne olursa olsun gitmek için malum biraz gaza basmak gerekiyor 70 a sabitlesem düz yolda 2,1 - 2,2 yakıyor ama o kadar sabırlı değilim :)

:) benzin arttı kardeşim zamlanmadan almıştım azar azar akıtıom benzini :) ama bi deneyelim istersen trs yle :eyv

öyleymiş, forever lpg sloganımıza devam :D

ilk fırsatta deneyelim.. amma ve lakin sonucu kestiremiyorum, bu focus başka :D

​Maşallah kazasız belasız.:eyv

Ben Sabirliyimdir 110 Sabit Yeter Bana Ama 2.2 Tdci Mondeo Kullandim Bir Sure Nasil Olur 1.0 Mondeodan Sonra Bilmiyorum

Kazasız belasız

maşallah abi kazasız belasız kullan inşallh :eyv

Geri