Focus 1.0 EB 'um dan selamlar RFC

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan excoupe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
maşallah başkan allah nazarlardan korusun :eyv

Masallah Diyelim Fotolarda Konusuyor Hiz Sabitleme Var Di Mi Diesel Fordlar Basimi DonduruyorduSimdi Aklimiza Benzinliyi Sokma Egemen 6 İleri Birde Vay Anam

Abi hani sen Linea alıcaktın ? hele bide şimdi 1.6 turbo dizel var piyasada vay anam vay 140hp of of of :) klimatronik klimayıda ac abi. Uzuuun upuzun araba :) geniş geniş bas gaza Fiat Linea hehe

Maşallahı var kardeşim,1.0 lt motordan bu kadar keyif alıyor olman çok güzel...:eyv

Maşallah 1.0 olmasında performanstan yana bir şikayet var mı ? Clio IV gibi turbodur her halde ?
bazen hızdan gözüm dönüyor kardeşim... çok şikayetçiyim :p şaka bir yana bazen çok çok şaşıyorum.

orta konsol fiesta gibi MAASALLAH.. :) Aileye hosgeldin Tekrardan

hemşerim zaten evren yapmış açıklamayı, bu 2. aracım :eyv
Hayırlı olsun.Çok güzel görünüyor,performansından memnun musunuz?

evet memnunum çok teşekkürler...
Masallah Diyelim Fotolarda Konusuyor Hiz Sabitleme Var Di Mi Diesel Fordlar Basimi DonduruyorduSimdi Aklimiza Benzinliyi Sokma Egemen 6 İleri Birde Vay Anam

olmamı abi var tabiki otomatik bile park ediyor :) boşver dizeli alalım 1 tane bundan sana dizellere el değil ayak bile sallarsın :eyv
Ben 1. küsürlü bir motordan keyif alan birisini daha tanıyorum :görkem
kimmiş o?

Teknoloji çok iyi gelişiyor :) 1.0 araba 6 vites , kullanıcısı memnun daha ne :)
Allah kaza bela vermesin :)

1.1 motorlu Faruk Abi var R-5 kullanıcısı ondan bahsettim :)

olmamı abi var tabiki otomatik bile park ediyor :) boşver dizeli alalım 1 tane bundan sana dizellere el değil ayak bile sallarsın :eyv
[/QUOTE]

Dizelciyim aracımdan da memnunun. Lakin bazen kardeşimin Tsi golfunu kullanıyorum ah benzinli ahhh diyorum...:eyv
Çok güzel resimler, kazasız belasız kullanman dileğiyle...:eyv

Abi hani sen Linea alıcaktın ? hele bide şimdi 1.6 turbo dizel var piyasada vay anam vay 140hp of of of :) klimatronik klimayıda ac abi. Uzuuun upuzun araba :) geniş geniş bas gaza Fiat Linea hehe
Yok Ya İki Sefer Gittim Linea İcin SatamadilarSipsak Satici Lazim Bana ):Biraz İnceledim De Kangoodaki İscilik Yok Ne Yazik Ki

maşallah nazar değmesin.

seni tanıyorsam 8-9 litrenin altına düşmez ortalama yakıt :D

Hayırlı olsun tekrardan Egemen abi Yalova'da performansı için söylediklerin şaşırtıcı gelmişti, Maşallah. :)

Geri