Fluence'nizin En Çok Beğendiğiniz Fotoğrafları

Kendim yaptım ledleri :) semerkand amblemi bende bolca var yakınsanız verebilirim :)

bende de var 2 tane de karar verip yapıştıramadım camın kenarlarında sıkıştırılmış biçimde duruyor bir daha soracağız artık sorumlu kişilere varsa alırız yoksa sizi yormayalım :)

bende de var 2 tane de karar verip yapıştıramadım camın kenarlarında sıkıştırılmış biçimde duruyor bir daha soracağız artık sorumlu kişilere varsa alırız yoksa sizi yormayalım :)
maksat tanışmak :)

maksat tanışmak :)

esenler sondurak çay ocağına bağlıyım kardeşim uğrarsan çaycı mustafa abiye seninkinin aynısını bırakırsın zülfikar abiye ilet dersin vakitler uymuyor bazen gitmek için :) belki bir gün tanışırız tepeören de vs. :)

esenler sondurak çay ocağına bağlıyım kardeşim uğrarsan çaycı mustafa abiye seninkinin aynısını bırakırsın zülfikar abiye ilet dersin vakitler uymuyor bazen gitmek için :) belki bir gün tanışırız tepeören de vs. :)
İnşaAllah abi :)

Berkayim haklisin lakin gırtlağima kadar borcum var ilerleyen donemlerde orjinal jant alabilirim oncelik zaten jantta ;)

İconcanımın R-NAV Multimedia Sisteminden Tapatalk 4 ile Gönderildi

haklısın abi borclar öldürüyor insanı

güncell diyorum başka fluence kullanıcı yok mu ya 90 kişilik listenin hakkını verin :D

yeni favorim :eyv

1908231_10200569440678071_906176923_n.jpg

Geri