- Konuyu Başlatan
750 TL benim aracın üzerinde ki jantlar. Alabilirsiniz internette dolu
600 e de buldum ama lastikler yeni sayılır bitmesini bekliyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
750 TL benim aracın üzerinde ki jantlar. Alabilirsiniz internette dolu
abi jant kapakIarı cok kötü duruyo acilen jant lazım
Film de şart bide bence kapılarda ki çıtaları araç rengine boyatın600 e de buldum ama lastikler yeni sayılır bitmesini bekliyoruz
Film de şart bide bence kapılarda ki çıtaları araç rengine boyatın
Film,cam rüzgarlığı,sis farı ve xenon bunlar bence pek aşırıya kaçmadan arabayı güzel gösterecek şeyler.boş bir araç için her şey şart malum baba aracı olduğundan böyle modifikasyonlara pek sıcak bakmıyor kendi aracım olsaydı bir çok şey alırdım
Film,cam rüzgarlığı,sis farı ve xenon bunlar bence pek aşırıya kaçmadan arabayı güzel gösterecek şeyler.
Jant+ lastiklerimi satıyorum . 750 tl fiyatıdırorjinal çelik jantlar 16 inç bizim teneke jantlarda 15 inç kubilayınki 8 bindeki bir araç o yüzden o jantları çöpe atmak yazık olur benim içinde öyle 50 bine geldi sayılır kış lastiği takıldığı için fazla km görmemiş diş derinlikleri gayet iyi derecede bitince ahmet veysel in jantlarından düşünüyorum
Jant+ lastiklerimi satıyorum . 750 tl fiyatıdır
Kendim yaptım ledleri semerkand amblemi bende bolca var yakınsanız verebilirimşuan düşünmüyoruz dediğim gibi elimizdeki lastiklerin bitmesi gerekiyor o lastikleri çöpe atamam
ben de aldım şu semerkand ambleminden fakat sizinki gibi zarif değil bayağı büyük ve dıştan yapıştırma olduğu için altına eşantiyon koku koyup camın kenarına sıkıştırdım aynısından bulsam aynı yere takardım vallahi güzel durmuş bu arada ledler kaça mal oldu?