hocam bende dizel diye aldım. meğer benzinli imişFluence in motoru 1.5 dizel değil mi yani çok tutumlu motor olarak biliyorum niye böyle çok yakıyosa

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocam bende dizel diye aldım. meğer benzinli imişFluence in motoru 1.5 dizel değil mi yani çok tutumlu motor olarak biliyorum niye böyle çok yakıyosa
Trafikte onlarca Renault 1.5dci var . Biride benim 1.5 tonluk aracım Tuzla Ataşehir yada Tuzla Gebze gidiyorum iki yönede trafik oluyor kışın en fazla 6.5 görüyorum normal kullanımda bence iyi"gaza hafif basarak aracı hızlandırın farkı hissedeceksiniz" hocam istanbulda bunu hele hele sabah insanların alel acele ettiği saatlerde veya akşam iş dönüşü eve gidişlerde yapar isen kesin kavga gürültü çıkar, sellektör yersin, açar camı küfür eder, sende inersin, vs vs, zaten öyle bir kullanım mümkün değil, taş olsa çatlar, dizel bu gaza basacaksın, bas ki yansın mazot, benzin mantığı yokki.,
6,5 çok iyi bence, ancak söylediğin yol otoban, tuzla gebze istanbulun bir ucu, sen 3 , 4 hatta 5 vitesi aralıklarla görebilirsin diye düşünüyorum. ama benim 8 lt ortalamasında 3. vites çok zor.Trafikte onlarca Renault 1.5dci var . Biride benim 1.5 tonluk aracım Tuzla Ataşehir yada Tuzla Gebze gidiyorum iki yönede trafik oluyor kışın en fazla 6.5 görüyorum normal kullanımda bence iyi
D100 , E5 ne derseniz o yol işte [emoji4] benim aracım manuel ben kalkışta gaza neredeyse hiç dokunmam 240 tork ile araç çok rahat kalkıyor zaten maksimum tork bandını çok geçmeyince de ekonomi sağlamış oluyorum6,5 çok iyi bence, ancak söylediğin yol otoban, tuzla gebze istanbulun bir ucu, sen 3 , 4 hatta 5 vitesi aralıklarla görebilirsin diye düşünüyorum. ama benim 8 lt ortalamasında 3. vites çok zor.
benim aracimda bu değerlerde yakiyordu, egr temizliği yaptim geçenlerde paylaşmiştim belki hatirlarsiniz, şuan 9. Gündeyim hiç hata vermedi çok şükür, yakit denemeside yapiyorum ileriki günlerde onuda paylaşacağim. Benden haber bekleyiniz, bence şuan için elletmeyin egr'nizi...egr valfi kirli olduğu için çok yakıyo olabilir mi? Benim araç şu an 54.000 km de ... Göstergeleri sıfırlamayı deneyeceğim. Dur /kalk evet çok zarar veriyo araca. Araçlar hareket ettikçe yoğun trafikte düz zeminde gaza basmadan sakin şekilde aracın ilerlemesini kendi kendine frenden çekerek bırakın kendi gitsin. Ben böyle yapıyorum sürekli gaz fren yaparsak sıkıntı oluyor.
benim aracimda bu değerlerde yakiyordu, egr temizliği yaptim geçenlerde paylaşmiştim belki hatirlarsiniz, şuan 9. Gündeyim hiç hata vermedi çok şükür, yakit denemeside yapiyorum ileriki günlerde onuda paylaşacağim. Benden haber bekleyiniz, bence şuan için elletmeyin egr'nizi...
aklimdasiniz şuan deneme yapiyorum kesinlikle paylaşacağim.tamam çok mutlu olucam egr kafama çok takıldı çünkü