mesela uzun yolda 100km hızla sabitlediğimizde klima 2. kademede açık olsa ne yakar tahmini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mesela uzun yolda 100km hızla sabitlediğimizde klima 2. kademede açık olsa ne yakar tahmini
Tüketilen yakit verisi kısmında 4-5 litre sapma var bende de 4-5 litre araçta fazla gösteriyor fakat pompa alımında daha az çıkıyor.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İstanbula tekrar dönüş yaptığımda 800km yolu ortalama hız 87km gösteriyordu kocaelide trafite kaldım 1 2 saat eve vardığımda ortalama yakıt 5.6lt gösteriyordu yani araç kısaca hesabıma göre kilometrede 30kuruş yakmış klima sabah açık akşam kapalı durumdaydı bence reno için 30kuruş çok fazla otomatik 110bg 130binde araç şehiriçi bu araç 40 45 kuruştan aşşa yakmaz gibi geliyo bana sizce araba ne gibi sorun var ne yapmam gerekiyor araç bariz çok yakıyor jant lastik orjinal 15inç var yağ bakımı ve filtreler yeni değişti neden çok yakıyo bu araç arkadaşlar
Klima icin servis araçtan 10-15 bg civarında çaldığını söylemişti. Yaklaşık bir litre kadar fark eder uzun yolda. Şehir içi 1.5-2 litre kadar fark edebilir.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aracınız bence çok yakıo ben ben şehir içi kullanımda 5,5 ları görüyorum siz uzun yolda bunu görüyosunuz