Yaklaşık 2.5 aydır fluence kullanıyorum 2014 icon, en son depoyu shell den fulledim, son dişteydi depo (dişin içi boş değildi) fulledim aracı depo kapağına kadar 45 küsür litre aldı, hep şehir içinde kullandım fazla trafiğe girmedim ortlama 5.9 gösteriyor katledilen mesafe 830, kalan 270 diyor, harcanan litreyide 47 küsür gösteriyor, yakıt gösterge dişi son iki de.
Bi tezarlık var gibi gösterge ve yakıt arasında anlamadım. Bu değerler normal mi yoksa hatalı mı gösterge
Yaptiginiz km ye gore normal aslinda bende dolu depo isik yanan kadar 900 km civari yapiyorum. Son dise gelince 800 civari oluyor. O son dis yaklasik 80-100 km yol yapiyor. Diger konu ise depoyu tam doldurdunuz 45 litre yakit aldi ama gosterge de ust iki dis eksik. Boyleyse anlik samandiradan kaynaklaniyor olabilir. Aslinda sizin hesabiniza gore arac dogru miktarda yakit almis yani 45 litre siz almissiniz son dis 7-8 litre olsa, isik yandiktan sonra da 7-8 litre kalsa 60 litre yapiyor toplamda. Depo 60 litre. Buraya kadar aorun yok. Siz muhtemel tekrar yakit aldiginizda gosterge de duzelecektir. Bazen bu tip hatalar oluyor ama katedeceginiz mesafeyi takip edin yine 800 civari yol yaparsiniz.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi