Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konuyu baştan sona okudurm. Çıkan sonuç şu edc her ne kadar geçişleri iyi de olsa şayet araç süreki şehir içi kullanılıyorsa ve klima açıksa ortalama yaktı tüketim 8.0 civarında. Bu yüzden bu değer gayet iyi diye düşünüyorum.
ben de bu bayram uzun yol denemesi yaptım aracım 2013 fluence edc
bagaj full dolu arabada ben dahil 4 yetişkin ve bir de 2 yaşında kızım vardı. klima full açıktı istanbul kayseri arası yolculuk yaptım. istanbul ankara arası 130 un altına pek düşmedim ankara kayseri arası ise 110 nun altına pek düşmedim çoğunluk olarak hız sabitleyicisi kullandım ve sakarya civarında ise yarım saat kaza nedeniyle trafik sıkışıktı oyalandım..
sonuç : 767 km de ortalama hızım 108 km/h yaklaşık 41.2 lt mazot yakmışım ortalama ise 5.4 lt yakıt tüketimim olmuş
2014 dizel edc touch plus aracım 2 yetişkin 1 çocuk yolcu + bagaj (toplamda 400 kg) ile 90 km sabit hızda karaman-ankara arasında (380 km) 16 lt tüketti.
2014 dizel edc touch plus aracım 2 yetişkin 1 çocuk yolcu + bagaj (toplamda 400 kg) ile 90 km sabit hızda karaman-ankara arasında (380 km) 16 lt tüketti.