- Konuyu Başlatan
Güle, güle kullanın yenilik ve değişiklik güzeldir.
Teşekkür ederim.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güle, güle kullanın yenilik ve değişiklik güzeldir.
Dün sipariş ettiğim spoiler de geldi. Arac rengi boyayarak göndermişler sagolsunlar. Bunu hallettikten sonra camlara film ve jantlar kalıyor. Film için 450,00 tl 10 sene garantili bir ürünü önerdiler. Servise sordum kendileri yapıyormuş. Film olayını serviste halletmeyi düşünüyorum. Jant için icon donanımda gelen yıldıza benzer 16" için servis tanesine 1150,00 tl + KDV fiyat verince dışarıya yönelmek durumunda kaldım. Ayni jantlarin replikasini 4 mevsim lastikleri ile 1.350,00 TL'ye buldum. Servise gösterdim alınabilir dediler ama yine de çatlama yapabilir mi diye bir uhde var içimde. Yarın jantlari satan bayi ile görüşüp kararımı vereceğim.
Jantlar bu tip olacak. Sizin düşünceniz nedir? Beyaz fluence de gördüm çok hoş duruyorlardı ama beyaz fluence de siyah olan kısımlar gri idi. Sanırım araç rengi koyu olanlar icin kullanılıyor siyah gri karışımı.
Aracın son hali bu arkadaşlar.
Replika can yakar bence orijinal veya cms gibi sağlam marka olanlardan almak.
Maşallah.
Çok güzel olmuş hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin fluence çok rahat bir araç ve aileler için en ideal araç
Bence.sis.kisimlari.beyaz.orta.izgara.siyah.olsa.daha.guzel.olurMerhabalar,
Aracım malumunuz joy donanım olduğundan bir süredir arka tampon ve kapı çitalarını Arac rengine boyatmayı düşünüyordum ve sonunda gerçekleştirme fırsatı buldum. İşlemlerin tamamı yetkili serviste gerçekleştirildi. Plastik aksama uygulanan boya atmaması sebebi ile önce astarlanmis. Ben bu işlerin detayından pek anlamıyorum. Bana söylenen kısmı astar üzerine boya yapıldığı ve boyanın atmayacağı. Hazır tamponlar sokulmusken arkaya bir de park sensörü taktırayım dedim.
Kapı çitaları, arka tampon alt kısmı beyaz renk, on tampondaki siyah kısımlar piano black olacak şekilde karar kıldık. Sadece boya kismi 250,00 tl tuttu.
Park sensörü icin 150,00 tl ödedim.
İşlemler gittikten sonra küçük bir talihsizlik sonucu on tampondaki izgaraninda beyaza boyandığını istersek siyah yapılabileceğini söylediler. Resimleri paylaştım göze çok kaba gelmedi açıkcası birazda hoşuma gitti.
Sizce orijinal rengi olan siyah mi kalsın yoksa beyaz da güzel mi? Sevim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.