İstediğiniz yönde istediğiniz acıda çevirdiğiniz kadar dönmüyor. Maalesef tepkisellik çok iyi değil. Her zaman gerekenden daha fazla çevirmem gerekiyor. Kıyaslamak ne kadar doğru bilmiyorum ama 2006 golf var 65.000 de daha rot ayarına girmedi. Ben aracı alalı 2 seneden fazla oldu iki kere rot ayarı yaptırdım su anki durumda tekrar yaptırmam gerekiyor ama artık yaptırmayacağım.
Tansel Bey, bu arızanın sebebi belli mi? Sağa sola dönmede sıkıntı yaratıyor bazende...
Bu durum bende de var ama ben servis bunun için götürmedim açıkcası. Fakat fluence araçlarda direksiyon kolonu ile ilgili kronik sorunlar olduğunu pek çok yerde okudum. O seviyede bir sorun oluşmadığı için bende servise de gidip böyle bir sorun var demedim ama bende iki kere malesef rot ayari yaotirdim ve hala bir cm kadar direksiyonda yamukluk var neden duzelmiyor anlamadim. Balans zaten her lastik degisiminde yapiliyor ama rot acisi surekli kayiyor. Bu da muhtemel direksiyon kutusu ile alakali bir durum ama bu parcanin maliyeti de bir hayli yuksek o yuzden hiç bulasmak istemedim. Çok rahatsiz ederse rot ayari yaptiririm tekrar artık.
Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın
iMessage :
tanseler@me.com
Instagram
flu_e_nce