bendeki durum çok enteresandır her zaman olmuyor. bil hassa direksiyonu milimlik hareket ettirdiğimde sanki bir yere takılıp oradan kurtuluyormuş gibi hissettiriyor. 2 saat yol gittik tehlikeli sürüşün yanında kolları yorulmuştu.
2 tane servis var. 2 şer kez gittim normal deyip gönderiyorlar. iyice arabadan soğudum. ne yapmalıyım bilemedim.
Merhaba
Bahsettiğiniz problemin aynısı bende de mevcut. Aracım 2013 Joy dizel edc. Sürüş esnasında aracın direksiyonunu oynatmak gerektiğinde sanki sağdan sola veya soldan sağa çevirirken tam ortada bi yere takılıyor ve orayı atlarken 2 milimetre çevirmek istediğiniz direksiyonu 4 milimetre çevirmek zorunda kalıyorsun gibi oluyor. Ve bu da arabayı yolda tutmak için bi sağa bi sola direksiyonu sürekli hareket ettirmene sebep oluyor. Dikkatini dağıtıyor ve kollarını yoruyor.
Bunun için ne yaptın dersen, Kocaelinde oturuyorum ve aracım garantili ama Ernaz otoda bundan anlayacak usta olduğuna inanmadığım için hiçbirşey yapmadım. Sorunun adını bilebilsem gider böyle bi problem var derim ama bunu oradaki usta geçinen kişiye anlatsamda anlamayacaktır. Kiralık symbol araçlarımızı yağ değişimine bırakıyoruz sabah bıraktığımız aracı akşama zor yetiştiriyorlar. Servise gelen araçların büyük çoğunluğu kiralık araç. Ben aracımı götürsen böyle bi problem var desem tahmin edebiliyorum nasıl bakacaklarını.