Fluence tomtom negivasyon güncelleme sorunu

T link aylık veya yıllık yanlış olmasın üyelik bedeli ile çalışan bir sistem. Araç alındığında tam sureyi bilemiyorum ama bir yıl kadar sanırım ücretsiz güncelleme veriyor. Akabinde üyelik ( ücretli ) başlatmazsanız bahsettiğiniz sorunlar olabiliyor. Bu aslında olayın iç yüzünü bilmeyen bir kullanıcı icin tam bir tuzak. Tuzaktan kastım başınıza gelen olay. Hafıza kartına dışarıdan müdahalede bulunduğunuz anda bütün veriler uçuyor. Sonrasında ya harita satın alacaksınız ya da servisin vereceği yine güncelleme süresi dolmuş olan hafıza karındaki haritayı alacaksınız. Burada arkadaşın da dediği gibi doğrudan tomtom san harita alıp yine bir süre ( bir yıl kadar ) ücretsiz güncellemeden faydalanmanız olur.

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com

Tomtom müşteri hizmetleri ile görüştüm. Sağolsun telefona bakan arkadaş çok ilgilendi ama maalesef "R-Link olan araçlara destek veremediklerini ortaya çıkan sorunların sadece Renault tarafından çözülebildiğini" söyledi.

Tomtom müşteri hizmetleri ile görüştüm. Sağolsun telefona bakan arkadaş çok ilgilendi ama maalesef "R-Link olan araçlara destek veremediklerini ortaya çıkan sorunların sadece Renault tarafından çözülebildiğini" söyledi.

Renault o konuda emin ol senden daha bilgisizdir.

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com

bende sonradan takılan (renault tavsiyeli necwox) var igo primo yüklü bedavaya internetten indirip yüklüyorum iyi ki orjinal tomtom lu almamışım üstelik başarısoft igo primo naviler tomtom a her yönden 5 basar üstelik bedava olmasıda çabası

Geri